Direct regelen

Op deze pagina vindt u informatie over werkzaamheden aan uw grootzakelijke aansluitingen. Dit zijn elektriciteitsaansluitingen groter dan 3 x 80 ampère of gasaansluitingen met een capaciteit groter dan 40 m3 per uur.

Let op: gaat u zelf elektriciteit opwekken?

De ruimte op het elektriciteitsnetwerk is niet onbeperkt. Als de maximale capaciteit is bereikt of bijna wordt bereikt, dan is terugleveren niet meer of beperkt mogelijk. Daarom is het van belang om ons zo snel mogelijk te informeren over uw plannen om energie terug te leveren, zodat wij samen met u de mogelijkheden hiervoor kunnen bekijken. Kijk hier voor de actuele beschikbaarheid op het elektriciteitsnetwerk in uw regio. 
 
We doen onze uiterste best om het energienet uit te breiden. Het liefst als eerste op plaatsen waar dat in de nabije toekomst nodig is. Hoe eerder we weten welke plannen u hebt, des te beter we daarop kunnen inspelen.

Kleinzakelijke aansluitingen

Bent u op zoek naar informatie over kleinzakelijke aansluitingen? Kleinzakelijke aansluitingen zijn elektriciteitsaansluitingen tot en met 3 x 80 ampère of gasaansluitingen tot en met 40 m3/h en zijn hetzelfde als de aansluitingen voor consumenten. Bekijk de informatie over aansluitingen voor consumenten.

Enexis-pijl

Aansluiting aanvragen

Een nieuwe grootzakelijke aansluiting aanvragen                                                            

Enexis-pijl

Aansluiting wijzigen

Een aansluiting wijzigen, verplaatsen, af- of heraansluiten                                                            

Enexis-pijl

Aansluiting verwijderen

Een grootzakelijke aansluiting laten verwijderen                                                            

Enexis-pijl

Verhuizen en opzeggen

Doorgeven van een verhuizing voor een grootzakelijke aansluiting                    

menu