Wij brengen energie waar mensen licht en warmte nodig hebben.

  1. Aansluitingen

  2. Elektriciteit terugleveren

  3. Netwerkkosten

  4. Mijn Enexis

Actuele storingen

Verduurzamen voor woningcorporaties

Voor de meeste woningcorporaties bestaat de energietransitie niet meer alleen uit plannen. Lees meer over de verduurzaming van woningen en hoe u dit voor uw woningen regelt.

Graven in de tuin met een graafmachine

Investering van 1,34 miljard in ons energienet

Wij zorgen dag en nacht voor ons energienet, zodat u gas en stroom kunt gebruiken. Om ons net veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig te houden, doen we in 2023 een recorduitgave met een werkpakket van 1,34 miljard euro. Weten waar we ons geld aan uitgeven?

Update transportschaarste november

Maandelijks geven wij u een update over de transportcapaciteit van het elektriciteitsnet (hoogspannings- en middenspanningsnet) in ons verzorgingsgebied.

Oproep: plan zonneprojecten bij gebieden met veel afname

Plan nieuwe grootschalige zonneprojecten niet meer in afgelegen gebieden, zoals nu vaak gebeurt. Plan deze in de buurt van afnamegebieden zoals een industriegebied of bedrijventerrein.

Wat doet Enexis Netbeheer?

Wij zorgen ervoor dat ruim 3 miljoen klanten gas en elektriciteit kunnen gebruiken. Nu. En in de toekomst.

Magazijn Enexis Netbeheer

Wat doet Enexis Netbeheer?

Wij zorgen ervoor dat ruim 3 miljoen klanten gas en elektriciteit kunnen gebruiken. Nu. En in de toekomst.

  • In huis of op het werk. Bijna overal gebruiken we energie. Onze medewerkers werken iedere dag hard aan een betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig energienet.

  • Wij zorgen voor het transport van gas en elektriciteit. Via onze kabels en leidingen kunt u de energie van uw energieleverancier gebruiken. Ook zijn wij verantwoordelijk voor de plaatsing, het beheer en het onderhoud van de energiemeter. Hoeveel energie u gebruikt, ziet u op de energiemeter(s) in uw meterkast.

  • Even geen gas of stroom door een storing in ons net? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk op. Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar. Zodat u weer snel energie kunt gebruiken.

Ons laatste nieuws

Wat speelt er allemaal binnen de wereld van Enexis Netbeheer? Bekijk ons belangrijkste nieuws.

Nieuwsoverzicht bekijken