Wij brengen energie waar mensen licht en warmte nodig hebben.

  1. Aansluitingen

  2. Duurzaam

  3. Tarieven 2021

  4. Mijn Enexis Zakelijk

Is er een storing?

Congestiemanagement onderzoeken

Bij congestiemanagement wordt de vraag naar én het aanbod van elektriciteit op elkaar afgestemd. In schaarstegebieden kan dit overbelasting van het energienet voorkomen.

Enexis Netbeheer wenst u warme feestdagen

Ook in het nieuwe jaar staan wij weer vol energie voor u klaar.

Vraag uw grootverbruikaansluiting op tijd aan

De doorlooptijd voor gas- en elektriciteitsaansluitingen is sinds 2019 landelijk en dus ook in het Enexis-gebied helaas fors toegenomen. Vraag daarom uw nieuwe aansluiting of wijziging op tijd aan en voorkom onnodige kosten en vertraging van uw project. Momenteel moet u bij een nieuwe aansluiting rekening houden met een gemiddelde doorlooptijd van 9 maanden met uitloop tot meer dan een jaar. Bij het wijzigen of verplaatsen van een aansluiting moet u rekening houden met een doorlooptijd van 6 maanden met uitloop tot een jaar.
 
schaarste

Transportcapaciteit per regio

In delen van ons verzorgingsgebied is er onvoldoende ruimte op het energienet voor teruglevering. Wilt u duurzame energie opwekken met bijvoorbeeld een zonnepark en hebt u minimaal een aansluiting van 3 x 80 ampère nodig? Bekijk of er voldoende transportcapaciteit beschikbaar is.

Wat doet Enexis Netbeheer?

Wij zorgen ervoor dat ruim 3 miljoen klanten gas en elektriciteit kunnen gebruiken. Nu. En in de toekomst.

Magazijn

Wat doet Enexis Netbeheer?

Wij zorgen ervoor dat ruim 3 miljoen klanten gas en elektriciteit kunnen gebruiken. Nu. En in de toekomst.

  • In huis of op het werk. Bijna overal gebruiken we energie. Onze medewerkers werken iedere dag hard aan een betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig energienet.

  • Wij zorgen voor het transport van gas en elektriciteit. Via onze kabels en leidingen kunt u de energie van uw energieleverancier gebruiken. Ook zijn wij verantwoordelijk voor de plaatsing, het beheer en het onderhoud van de energiemeter. Hoeveel energie u gebruikt, ziet u op de energiemeter(s) in uw meterkast.

  • Even geen gas of stroom door een storing in ons net? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk op. Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar. Zodat u weer snel energie kunt gebruiken.

Ons laatste nieuws

Wat speelt er allemaal binnen de wereld van Enexis Netbeheer? Bekijk ons belangrijkste nieuws.

Nieuwsoverzicht bekijken