Over Enexis Netbeheer

Gas en stroom. We kunnen (nog) niet zonder. Het is de motor van ons bestaan. Onze economie. Via onze kabels en leidingen brengen wij de energie bij u thuis én op het werk.

Wij zijn Enexis Netbeheer. We doen het nu, voor morgen.

 Bekijk ons verhaal.

Monteur in werkbus met gereedschap

Wie is Enexis Netbeheer

Nederland staat nu voor een grote uitdaging: de energietransitie. Als 1 van de 6 netbeheerders spelen wij een belangrijke rol in in deze overgang naar duurzamere vormen van energie. De hoogste tijd om ons nog eens goed voor te stellen. Wij zijn Enexis Netbeheer en zorgen voor het transport van gas en elektriciteit.

Nieuwe elektriciteitsaansluiting

Onze werkzaamheden

Wij zorgen als netbeheerder voor de aanleg, het onderhoud en de uitbreiding van het gas- en elektriciteitsnet in ons verzorgingsgebied. Benieuwd wat onze verantwoordelijkheid is, waar u ons tegenkomt en wanneer u  ons nodig heeft?

Werken bij Enexis

Werken bij ons

Bij Enexis Netbeheer werken we er allemaal hard aan om het dagelijks leven van onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Hier kunnen we veel nieuwe collega’s bij gebruiken. Maak jij binnenkort samen met ons de energietransitie mogelijk? Bekijk onze vacatures.

Ons investeringsplan

Vanaf 2020 publiceert elke netbeheerder iedere 2 jaar een investeringsplan. In het plan beschrijven wij de uitbreidings- en vervangingsinvesteringen voor de gas- en elektriciteitsnetten voor de komende 10 jaar.

Ons jaarverslag 

Hier leest u het jaarverslag van Enexis Netbeheer van 2023.

Enexis hoogspanningsmasten

Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het nieuws over én van Enexis Netbeheer.

Onze data

Ons werk levert veel informatie en energiedata op. Deze open data is voor iedereen toegankelijk en bijna altijd gratis te gebruiken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw duurzaamheidsplannen vormgeven.