Werken bij Enexis Netbeheer

Op zoek naar een toffe baan of leerzame stageplek? Die hebben we genoeg. Bekijk onze vacatures. Interesse om monteur te worden? Kijk dan eens of een opleiding tot monteur via Enexis Groep Vakschool iets voor u is.

Stage lopen bij Enexis

Onze vacatures

Met gas en stroom is het leven een stuk comfortabeler. Door onze werkzaamheden aan het energienet, maken wij het dagelijks leven aangenaam en makkelijker. Dit doen we steeds duurzamer. Wilt u ook werken bij een bedrijf dat Nederland helpt bij de energietransitie? Solliciteer op een van onze vacatures. En profiteer van onze goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar vakmensen

Bij Enexis Netbeheer zijn we hard op zoek naar nieuwe monteurs. Er is meer werk dan we nu aankunnen, dus als monteur bent u 100% verzekerd van een baan. Ook als u nu nog niet de juiste opleiding hiervoor heeft afgerond. Wij hebben een eigen Vakschool waar u in ongeveer 2 jaar een erkend mbo 3 diploma haalt voor Monteur Gas of Monteur Elektra. En u doet meteen praktijkervaring op onder begeleiding van ervaren collega’s. Daarnaast bieden we voor onze medewerkers een groot trainingsaanbod en kunt u BEI- en VIAG-veiligheidsexamens doen. Meer informatie over onze trainingen en veiligheidsexamens vindt u op het Leerplein. 

monteur in opleiding

Krijg energie van een stage

Op zoek naar een oriënterende stage, een meeloopstage of een afstudeerproject? Wij hebben leuke en leerzame opdrachten voor studenten van het (v)mbo, hbo en wo. 

Heeft u vragen?

Voor vragen over onze trainingen en opleidingen neemt u contact op via  trainingenopleiding@enexis.nl

Voor vragen over de BEI- en VIAG-veiligheidsexamens en bekwaamheidsverklaringen mailt u naar exameninstelling@enexis.nl. Op de website van Netbeheer Nederland beiviag.nl vindt u algemene informatie over BEI- en VIAG-examens.

Video: is werken met elektriciteit gevaarlijk?

Om de video te bekijken moet u eerst alle cookies accepteren

Onze monteurs werken de hele dag door met gas of elektriciteit. Dat kan best gevaarlijk zijn. Hoe zorgen we ervoor dat we veilig werken?

Video: is werken met gas gevaarlijk?

Om de video te bekijken moet u eerst alle cookies accepteren

Onze monteurs werken de hele dag door met gas of elektriciteit. Dat kan best gevaarlijk zijn. Hoe zorgen we ervoor dat we veilig werken?