Maatregelen coronavirus Enexis Netbeheer

Geplaatst: 11-03-2020
*Dit is een oud nieuwsbericht*

Lees de actuele informatie.

 

Wij blijven onze werkzaamheden uitvoeren en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

Afspraken aan huis

Hebt u een afspraak staan waarvoor een monteur van Enexis Netbeheer bij u thuis moet langskomen? Dan kunt u ervan uitgaan dat deze afspraak, tenzij anders gemeld, gewoon doorgaat. Uiteraard komt een monteur niet bij u langs als hij verkouden is, luchtwegklachten vertoont of koorts heeft. Onze monteurs zijn op de hoogte van de veiligheidsmaatregelen, zoals het regelmatig wassen van de handen en hoesten in de elleboog. De monteur zal op afstand blijven en u geen hand geven. Enexis Netbeheer volgt hierin de richtlijnen van het RIVM.

Maatregelen Enexis Netbeheer

Bij Enexis Netbeheer houden wij elke dag in de gaten welke maatregelen genomen moeten worden, waarbij de richtlijnen van het RIVM leidend zijn. Mensen die in contact zijn geweest met iemand die op het COVID-19 virus wordt getest, blijven thuis totdat de uitslag van deze test negatief blijkt te zijn.

Momenteel werkt ons personeel waar mogelijk thuis. Het operationele werk gaat gewoon door, daarom werken mensen in de buitendienst wel op locatie tenzij zij gezondheidsklachten hebben.

Storingsdienst

Onze monteurs van de storingsdienst staan nog steeds 24/7 voor u klaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Uiteraard hebben zij hun werkwijze een beetje aangepast. Zij wassen bijvoorbeeld regelmatig hun handen, houden afstand bij nieuwe contacten, schudden geen handen en houden hun eigen gezondheid goed in de gaten.

Materiaalschaarste

Bij Enexis Netbeheer hebben we veel materialen die we dagelijks gebruiken op voorraad. Ook kunnen we voor veel materialen alternatieve leveranciers benaderen. Toch kan het zijn dat wij met materiaalschaarste te maken krijgen door teruglopende productie en logistieke problemen. We houden dit goed in de gaten. Natuurlijk laten we het u weten als geplande werkzaamheden hierdoor moeten worden uitgesteld.

Vragen

Hebt u toch nog een vraag over uw  afspraak? Bel dan met onze Klantenservice op 088 857 70 00. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. 

Was dit antwoord nuttig?