Wij brengen energie waar mensen licht en warmte nodig hebben.

  1. Aansluitingen

  2. Slimme meter

  3. Netwerkkosten

  4. Energietransitie

Actuele storingen

Voorkom afsluiting van energie

De overheid wil dat deze winter niemand afgesloten wordt.  Wij zijn echter wettelijk verplicht om uw elektriciteits- en/of gasaansluiting af te sluiten als u geen energiecontract hebt.

Slim omgaan met energie en verduurzamen | Enexis Netbeheer

Bekijk onze video

Zonnepanelen dak

Zonnepanelen aanmelden

Energierekening verlagen? Meld uw zonnepanelen aan en ontvang een vergoeding voor de teruggeleverde stroom. Ook helpt u ons zo een handje. We zien dan eerder waar we het elektriciteitsnet moeten verzwaren.

Storing uitlezen slimme meter

Ziet u geen meterstanden in uw verbruiksmanager of app?  Dan wordt uw slimme meter niet op afstand uitgelezen.. Ontdek wat dit voor u betekent.

 

Wat doet Enexis Netbeheer?

Wij zorgen ervoor dat ruim 3 miljoen klanten gas en elektriciteit kunnen gebruiken. Nu. En in de toekomst.

Monteur met meter

Wat doet Enexis Netbeheer?

Wij zorgen ervoor dat ruim 3 miljoen klanten gas en elektriciteit kunnen gebruiken. Nu. En in de toekomst.

  • In huis of op het werk. Bijna overal gebruiken we energie. Onze medewerkers werken iedere dag hard aan een betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig energienet.

  • Wij zorgen voor het transport van gas en elektriciteit. Via onze kabels en leidingen kunt u de energie van uw energieleverancier gebruiken. Ook zijn wij verantwoordelijk voor de plaatsing, het beheer en het onderhoud van de energiemeter. Hoeveel energie u gebruikt, ziet u op de energiemeter(s) in uw meterkast.

  • Even geen gas of stroom door een storing in ons net? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk op. Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar. Zodat u weer snel energie kunt gebruiken.

Bekijk onze actuele thema's

De energietransitie is in volle gang. We zien de wereld en de vraag naar energie veranderen. Bekijk onze actuele thema's.

Ons laatste nieuws

Wat speelt er allemaal binnen de wereld van Enexis Netbeheer? Bekijk ons belangrijkste nieuws.

Nieuwsoverzicht bekijken