Enexis Zakelijk Windmolenpark

Actuele storingen

monteur

Geen storingen bekend

Er zijn momenteel geen storingen bekend in ons netwerkgebied. Indien u toch geen gas of stroom heeft kunt u dit bij ons melden. U kunt ook de opgeloste storingen bekijken. 

Storing melden Opgeloste storingen

Mijn Enexis

Mijn Enexis Zakelijk

Mijn Enexis biedt voor grootzakelijke klanten een actueel overzicht van al uw aansluitingen, verbruik en factuurinformatie.

 Mijn Enexis Zakelijk

Transportcapaciteit per regio

In delen van ons verzorgingsgebied is er onvoldoende ruimte op het energienet voor teruglevering. Wilt u duurzame energie opwekken met bijvoorbeeld een zonnepark en hebt u minimaal een aansluiting van 3 x 80 ampère nodig? Bekijk of er voldoende transportcapaciteit beschikbaar is.

Transportcapaciteit per regio

Uw aansluiting

stopcontact

Lees meer informatie en regel direct een nieuwe grootzakelijke aansluiting of vraag een wijziging voor uw huidige aansluiting aan.

Meer informatie

Congestiemanagement 

Bij congestiemanagement wordt de vraag naar én het aanbod van elektriciteit op elkaar afgestemd. In schaarstegebieden kan dit overbelasting van het energienet voorkomen. Of congestiemanagement een haalbare oplossing is, wordt per regio onderzocht.

Uitslagen en lopende onderzoeken

Veelgestelde vragen

Alle informatie over het wijzigen van uw grootzakelijke aansluiting vindt u via aansluiting wijzigen. Informatie over het wijzigen van uw kleinzakelijke aansluiting vindt u bij aansluiting wijzigen bij u thuis.

Als u wilt gaan terugleveren hebt u te maken met verschillende partijen. Op onze website vindt u wat u bij wie moet regelen.

Meer informatie

U vindt de tijden waarop het dagtarief en het nachttarief ingaan op onze pagina Dubbeltarief elekticiteit.

Hebt u een grootzakelijke elektriciteitsaansluiting? Dan spreekt u met uw netbeheerder een gecontracteerd transportvermogen af. Het gecontracteerd transportvermogen is het vermogen dat wij voor u reserveren in ons elektriciteitsnet. De gecontracteerde transportcapaciteit is de capaciteit die wij voor u reserveren in ons gasnet.

U kunt uw gecontracteerde transportcapaciteit of uw gecontracteerd transportvermogen eenvoudig wijzigen op Mijn Enexis Zakelijk. Hebt u nog geen account? Dan kunt u hier een account aanmaken. Meer informatie vindt u op de pagina: Wat is een contractwaarde?

Grootzakelijke aansluiting
Grootzakelijke aansluitingen zijn gasaansluitingen met een capaciteit groter dan 40 m3/uur en elektriciteitaansluitingen groter dan 3 x 80 Ampère.

Kleinzakelijke aansluiting
Kleinzakelijke aansluitingen zijn gasaansluitingen met een capaciteit tot en met 40 m3/uur en elektriciteitaansluitingen tot en met 3 x 80 Ampère. Alle informatie over kleinzakelijke aansluitingen vindt u op onze website bij Bij u thuis.