Bouwaansluiting verwijderen

Wanneer u na afronding van het bouwproject of de verbouwing geen aansluiting meer nodig heeft, dan kunt u de bouwaansluiting door ons laten verwijderen of omzetten in een vaste aansluiting.

medewerker bij bus

Bouwaansluiting verwijderen of omzetten

Heeft u een bouwaansluiting die u wilt laten verwijderen? Vraag dit alleen aan als dit een extra aansluiting was die u niet meer nodig heeft. U kunt een bouwaansluiting namelijk ook laten omzetten naar een huisaansluiting. Dit is voordeliger dan de bouwaansluiting eerst laten verwijderen en vervolgens een nieuwe huisaansluiting aanvragen.

Wat moet ik regelen?

Voor het verwijderen van een bouwaansluiting zijn er dingen die u en wij moeten regelen. Door de juiste stap te zetten, verloopt de aanvraag soepel. Hiervoor hebben wij een stappenplan gemaakt.  

Wat kost het?

Bereken snel en eenvoudig wat een verwijdering van een bouwaansluiting kost.

Veelgestelde vragen over bouwaansluiting verwijderen

  • Wanneer u de aanvraag heeft ingediend, nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Wij plannen de werkzaamheden in als u er definitief opdracht voor heeft gegeven en wij dus een ondertekende offerte en/of akkoordverklaring van u hebben ontvangen. Door de vele aanvragen is het op dit moment erg druk. Lees meer over onze doorlooptijden

    Uitzondering: een spoedverwijdering in geval van de sloop van uw pand plannen we binnen 10 werkdagen in (als er geen sprake is van verdachte of vervuilde grond).

    Heeft dit antwoord u geholpen?