Langere doorlooptijden bij werkzaamheden

Het kan langer duren voordat we bij u aan het werk gaan. Op deze pagina leest u hoe dit komt en wat u van ons per type aanvraag kunt verwachten.

Waarom zijn de wachttijden soms langer?

We leggen steeds meer zonnepanelen op onze daken én gebruiken meer stroom om te koken, rijden en verwarmen. Daardoor loopt het eletriciteitsnet tegen zijn grenzen aan. Dit geeft ons een gigantische uitdaging. We moeten het net uitbreiden. En flink ook! We kunnen dat niet overal tegelijk doen. Een aanvraag voor een nieuwe of zwaardere elektriciteitsaansluiting of het oplossen van spanningsproblemen betekent steeds vaker dat we het stroomnet in de hele buurt moeten aanpakken. Dat zorgt vervolgens voor langere doorlooptijden.

Om de video te bekijken moet u eerst alle cookies accepteren

Gevolgen vol stroomnet

Waar Jamal lang wacht op een zwaardere aansluiting voor z'n oven, zijn er nog meer gevolgen van een vol stroomnet. Wij werken vol energie om deze problemen voor u op te lossen.

Jamal: ik moet langer wachten op een zwaardere aansluiting

Bekijk video

monteur in opleiding

Collega’s gezocht!

Wilt u ons helpen om de energietransitie te versnellen en wachttijden te verkorten? Wij zoeken nog veel nieuwe collega's. Bent u of kent u iemand die graag bij ons zou werken?