Zwolle: verzwaring gasleiding Boerdanserdijk e.o.

Het gasleidingnet in Zwolle moet worden verzwaard voor deze wijk. 

Pagina laatst bijgewerkt op: 18 november 2022, 16:02

 • Verwachte startdatum

  27 juni 2022
 • Verwachte einddatum

  30 september 2022
 • Status

  Afgerond
 • Type werkzaamheden

  Vervanging gasleiding
 • Beweegreden

  Het gasleidingnet in Zwolle moet worden verzwaard voor deze wijk. Om dit te realiseren gaan wij een grotere gasleiding leggen vanaf het gasstation aan de Boerendanserdijk richting de Timorstraat. De aannemer legt de nieuwe leiding, en vervangt deels het leidingnet volgens de nieuwste inzichten en stand van de techniek.Lees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Zwolle
 • Omgeving

  Boerdanserdijk e.o.
 • Provincie

  Overijssel
 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer Siers Leiding- en Montageprojecten B.V.
Loading Map
Monteur bij werkbus close up

Werkzaamheden

Hoe lang duren de werkzaamheden?

De verwachting is dat eind week 39 van 2022 de werkzaamheden gereed zijn. Er worden geen werkzaamheden uitgevoerd in week 31, 32 en 33 dit i.v.m. de bouwvak. Dit is ook voor een deel ook afhankelijk van b.v. de weersomstandigheden. Bij vorst of een opbreekverbod vanuit de gemeente kan er niet gewerkt worden. Hierdoor is het erg moeilijk om een exacte planning te maken. Wilt u graag weten wanneer er gewerkt gaat worden bij u in de straat, dan kunt u altijd op locatie informeren bij Daniel Ceelen Siers Leiding- en Montageprojecten B.V.

 

Waar gaan wij de werkzaamheden uitvoeren?

De werkzaamheden voeren wij uit aan de Boerendanserdijk, Seramstraat en op de kruising Bankastraat/ Ambonstraat.In de afbeelding bij meer informatie is aangegeven op welk tracé de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden.

Kan ik nog wel gebruik maken van gas?

De aard van de werkzaamheden die wij uit gaan voeren kunnen voor enkele woningen een gasonderbrekingen als gevolg hebben. Mocht dit voor u het geval zijn zal u daar tijdig bericht van ontvangen. Deze berichtgeving zal middels een brief gedeeld worden.

Kan ik nog wel gebruik maken van stroom?

We voeren hier werkzaamheden uit aan de gasleidingen. U kunt gewoon gebruik blijven maken van elektriciteit.

Mogelijke overlast

Tijdens de uitvoering kunt u werkverkeer of graafmachines in uw straat aantreffen. Hierdoor kunt u last hebben van trillingen of lawaai.

Verkeers- en parkeeroverlast?

Tijdens deze werkzaamheden is enige verkeersoverlast niet te voorkomen. Door duidelijke alternatieven te bieden hopen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. We zullen in dat geval tijdig aankondigingsborden plaatsen. Tevens zullen we bij extreme overlast ook brieven verstrekken (met name m.b.t. de parkeersituatie) met aanvullende informatie. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

Wordt mijn vuilcontainer opgehaald?

Ja, deze wordt gedurende de werkzaamheden gewoon opgehaald. Echter kan het zijn dat voor uw huis de werkzaamheden plaatsvinden, het is dan raadzaam om de vuilcontainer daar te plaatsen waar geen werkzaamheden plaatsvinden. Vraag gerust aan de medewerkers van de aannemer waar deze dan het beste geplaatst kan worden.

Meer informatie

Kijk voor actuele informatie op deze webpagina. Hier zal o.a. de planning regelmatig bijgewerkt worden.
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen neem dan gerust contact met mij op via arend.docter@enexis.nl