Zwolle: Kranenburgweg Hessenweg, gestuurde boring en kabels leggen

Pagina laatst bijgewerkt op: 30 maart 2023, 09:14

 • Verwachte startdatum

  28 november 2022
 • Verwachte einddatum

  24 februari 2023
 • Status

  Afgerond
 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet
 • Beweegreden

  Het herstellen van een gestoorde kabelverbindingLees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Zwolle
 • Omgeving

  Kranenburgweg
 • Provincie

  Overijssel
 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer Visser & Smit Hanab
Loading Map
Kabels in de grond

Werkzaamheden

Wij gaan een gestuurde boring maken onder de rivier de Vecht door. Het intredepunt van de gestuurde boring ligt t.h.v. de Kranenburgweg 10. Het uittredepunt van de gestuurde boring is aan de andere kant van de rivier de Vecht en bevind zich aan het begin van de Hessenweg. Aan de uittredezijde van de gestuurde boring wordt een “boorstreng” gelast van +-700 meter lang.

Mogelijke overlast

Er worden verkeersmaatregelen genomen. Eén rijbaan van de Kranenburgweg wordt afgesloten. T.h.v. Kranenburgweg 10 wordt het verkeer over één baan geleid. Dit gebeurd met een verkeersregelinstallatie. Voor de fietsers wordt een omleiding ingesteld. Het fietspad aan het Kerkepad wordt afgesloten. Dit betekent dat u niet met de auto of fiets over het Kerkepad kunt vanaf de Kranenburgweg. Kerkepad 1a-3-5-5a-5b-7 en 2 en Kranenburgweg 10a zijn bereikbaar vanaf de Erasmuslaan. Maatgravendijk 4 is gewoon bereikbaar. Wel kunt u iets hinder ondervinden van de werkzaamheden. Het fietspad aan de Maatgravendijk zal een stuk drukker worden i.v.m. de omleiding voor de fietsers. Er worden overdag verkeersregelaars ingezet.

Bij u in de buurt gaan we de bestaande kabels en leidingen in beeld brengen. Hiervoor moeten we onder andere graafwerkzaamheden uitvoeren. De graafwerkzaamheden vinden plaats bij het intrede en uittredepunt.

Het braakliggende terrein bij Kranenburgweg 10/12 wordt gebruikt als materieelopslag.

Tijdens deze werkzaamheden kan het voorkomen dat uw woning/bedrijf tijdelijk minder goed bereikbaar is. Wij proberen de hinder en overlast zo veel mogelijk te beperken.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over deze werkzaamheden dan kunt u op werkdagen tussen 09.00-12.00 uur contact opnemen met ons via telefoonnummer 06-13103314 bij eventuele calamiteiten 24/7 bereikbaar.