Uitbreiding elektriciteitsnet Elhorsterweg, Zenderen

Enexis Netbeheer gaat bij u in de buurt het elektriciteitsnet uitbreiden. Dit doen we omdat er meer transportcapaciteit nodig is. Daarom leggen we er nieuwe kabels bij. Zo blijft de elektriciteitslevering in uw omgeving betrouwbaar en veilig.

Pagina laatst bijgewerkt op: 30 maart 2023, 09:19

 • Verwachte startdatum

  24 augustus 2021
 • Verwachte einddatum

  24 september 2021
 • Status

  Afgerond
 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet
 • Beweegreden

  Verzwaring elektriciteitsnet Voor plaatsing zonnepanelen op het terrein van Twence. Lees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Zenderen
 • Omgeving

  Elhorsterweg
 • Provincie

  Overijssel
 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer B.V. Siers Leiding- en Montageprojecten
Loading Map

Werkzaamheden

Voor het plaatsen van zonnepanelen op het terrein van Twence moeten we het elektriciteitsnet verzwaren. De werkzaamheden vinden plaats vanaf het hoogspanningsstation aan de Bavinkelsweg, via de Bornsestraat/Almelosestraat naar het klantstation Elhorsterweg op het Twence terrein. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk zodat ook uw woning in de toekomst betrouwbaar voorzien kan blijven van elektriciteit.

Mogelijke overlast

Vanaf 24 augustus 2021 kunt u werkverkeer tegenkomen in uw straat. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07:30 en 17:00 uur. Dit kan soms voor enige (geluids)overlast zorgen. Wij doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Als wij voor deze werkzaamheden op uw privéterrein moeten graven, dan bent u hier persoonlijk van op de hoogte gebracht. We zorgen ervoor dat uw woning altijd bereikbaar blijft en als de werkzaamheden uitlopen, dan laten we u dat persoonlijk weten.

Planning

De totale werkzaamheden duren van 24 augustus 2021 tot 24 september 2021. 

Meer informatie

Heeft u vragen over deze brief of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer: 088 – 857 22 90. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Of de klantenservice van Siers via 0541-572200 deze is te bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 16.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden kunt u tevens een van de werknemers buiten benaderen om uw vraag te stellen. Een van hen zal u dan te woord staan en indien nodig in contact brengen met de uitvoerder.