Losser: uitbreiding elektriciteitsnet

Het elektriciteitsnet moet verzwaard worden zodat we de levering van elektriciteit ook in de toekomst kunnen blijven garanderen.

Pagina laatst bijgewerkt op: 18 november 2022, 16:02

 • Verwachte startdatum

  22 augustus 2022
 • Verwachte einddatum

  30 september 2022
 • Status

  Afgerond
 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet
 • Beweegreden

  Het elektriciteitsnet moet verzwaard worden zodat we de levering van elektriciteit ook in de toekomst kunnen blijven garanderen. De werkzaamheden zijn tussen het hoogspanningsstation aan de Zoeker Esch, via de Leusinkweg naar de Gronausestraat . Lees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Losser
 • Omgeving

  Gronaustraat
 • Provincie

  Overijssel
 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer Siers Leiding- en Montageprojekten B.V.
Loading Map
Kabels in de grond

Werkzaamheden

Vanaf 22 augustus 2022 gaan wij aan het werk om het elektriciteitsnet te verzwaren. Dit doen we om  de levering van elektriciteit ook in de toekomst te kunnen garanderen. De werkzaamheden zijn tussen het hoogspanningsstation aan de Zoeker Esch, via de Leusinkweg naar de Gronausestraat .

Wanneer beginnen onze werkzaamheden?

De werkzaamheden zijn zichtbaar vanaf augustus 2022. Er worden onder meer sleuven gegraven, waarvoor materieel en materialen moeten worden aangevoerd. Aannemer Siers Leiding- en Montageprojekten B.V. uit Oldenzaal voert deze werkzaamheden uit voor Enexis. De werkzaamheden duren naar verwachting tot September 2022.

Mogelijke overlast

Wat betekent dit voor u?

Het kan zijn dat uw perceel soms wat moeilijker bereikbaar is. De werkzaamheden worden in verschillende werkvakken uitgevoerd. Er worden verkeersafzettingen geplaatst rondom de locaties van de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden vinden er geen onderbrekingen plaats in uw elektriciteitsvoorziening. Wij proberen de overlast zo veel mogelijk voor u te beperken en uw perceel bereikbaar te houden. Helaas is dit niet altijd mogelijk. We doen er wel alles aan om de duur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Contact

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Enexis via telefoonnummer 088 - 857 70 00 of de klantenservice van Siers via 0541 - 572 200. Deze nummers bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 uur en 16.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden kunt u ook een van de medewerkers buiten benaderen om uw vraag te stellen. Een van hen zal u dan te woord staan en indien nodig in contact brengen met de uitvoerder.