Kampen: Vervanging elektriciteitsleiding Esdoornhof

De levering van elektriciteit kan tijdens dit onderhoud soms onderbroken worden. Zo kunnen onze mensen veilig werken. Wij bedanken u voor uw begrip.

Pagina laatst bijgewerkt op: 6 april 2023, 13:29

 • Verwachte startdatum

  28 februari 2022
 • Verwachte einddatum

  20 januari 2023
 • Status

  Afgerond
 • Type werkzaamheden

  Vervanging gas- en elektriciteitsleiding
 • Beweegreden

  De huidige kabels in de wijk zijn verouderd en hebben hun maximale capaciteit bereikt.Lees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Kampen
 • Omgeving

  Esdoornhof
 • Provincie

  Overijssel
 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer BAM
Loading Map
Monteur werkbus openmakend

Werkzaamheden

Werkzaamheden vinden plaats binnen de rode lijn

 

Projectfasen

De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden in 3 fasen. Hieronder leest u in het kort wat elke projectfase inhoudt.

Fase 1:

In fase 1 van het project worden er nieuwe kabels aangelegd in de wijk. Deze kabels worden voornamelijk aangebracht in het trottoir langs de woningen. Deze kabels dienen ter vervanging van de huidige kabels.

Fase 2:

In deze fase worden de huisaansluitingen 1 voor 1 overgezet op de nieuwe kabels die gelegd zijn in fase 1. Hiervoor moet er een nieuwe aansluitkabel gelegd worden vanaf de hoofdkabel naar uw meterkast. Voor deze werkzaamheden moeten we graven door uw privégrond en de kabel afmonteren in uw meterkast. Om de overlast van deze werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken, wordt er met u van te voren persoonlijk contact opgenomen.

Fase 3:

In deze fase van het project zijn alle huisaansluitingen overgezet op de nieuwe kabels. De oude kabels worden nu niet meer gebruikt en worden daarom verwijderd uit de grond.

Mogelijke overlast

Wat betekent dit voor u?

Wanneer wij bij u in de straat aan het werk zijn, heeft u misschien even geen elektriciteit. Onderbrekingen zijn altijd op werkdagen tussen 7.30 en 17.00 uur. Is er bij u een onderbreking nodig, dan krijgt u hier op tijd bericht over.

Verder kunt u werkverkeer in de straat verwachten, kan het zijn dat er minder parkeergelegenheid is en dat uw kliko (als u die heeft) op een andere plek wordt geleegd. Wij begrijpen dat dit niet prettig is en doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Planning

Hieronder wordt per fase een indicatie gegeven van de startperiode. Vanwege de omvang van het project en externe factoren is er hieronder een verwachte startperiode aangegeven en geen exacte datum.

 • Fase 1: verwachte startperiode week 9 2022
 • Fase 2: verwachte startperiode 3e kwartaal 2022
 • Fase 3: verwachte startperiode 4e kwartaal 2022 / 1e kwartaal 2023

Meer informatie

Kijk voor actuele informatie op deze webpagina. Hier zal o.a. de planning regelmatig bijgewerkt worden.

Tijdens de werkzaamheden kunt u tevens een van de werknemers buiten benaderen om uw vraag te stellen. Een van hen zal u dan te woord staan en indien nodig in contact brengen met de uitvoerder.