De Lutte, Luttermolenveld: Buurtaanpak uitbreiding elektriciteitsnetwerk

Pagina laatst bijgewerkt op: 2 april 2024, 12:57

 • Verwachte startdatum

  29 april 2024
 • Verwachte einddatum

  30 april 2025
 • Status

  Gepland
 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet
 • Beweegreden

  De komende jaren werkt Enexis Netbeheer aan een toekomstbestendig elektriciteitsnet in Nederland. Om de elektriciteitslevering ook in uw omgeving betrouwbaar en veilig te houden, maken we uw buurt klaar voor een duurzame toekomst vol energie!Lees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Losser, de Lutte
 • Omgeving

  Luttermolenveld
 • Provincie

  Overijssel
 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer BAM Infra Gemeente Losser
Loading Map

Werkzaamheden

>>Aan deze webpagina wordt nog gewerkt<<

 

Vanaf 29 april starten wij met het vervangen van het elektriciteitsnet. U kunt dan werkverkeer tegenkomen in uw straat. Uw woning blijft te voet bereikbaar. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07:15 en 17:00 uur. Dit zorgt soms voor (geluids-)overlast. Wij doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken.

Aannemer BAM Infra voert in opdracht van Enexis het werk uit in uw wijk. De werkzaamheden bestaan uit:

 • Het vernieuwen van bestaande elektriciteitsstations;
 • Het plaatsen van nieuwe elektriciteitsstations;
 • Graafwerkzaamheden voor het vervangen van de kabels, in de straat en onder de stoep. 

 

Informatieavond

Omwonenden en belanghebbenden zijn van harte welkom op de informatieavond in De Vereeniging. Tijdens deze avond vertellen we u meer over het project en kunt u vragen stellen over de werkzaamheden, planning en verkeersmaatregelen. 

 • Maandag 8 april van 18:30 tot 21:00
 • Café en zalencentrum De Vereeniging, Dorpsstraat 7 De Lutte

Aanmelden is niet nodig. Er is geen centrale presentatie, u kunt langs de tafels lopen voor informatie.

 

Het doel van de informatieavond is u te informeren over de werkwijze. We geven u meer informatie over de tijdelijke hinder die zal ontstaan en u heeft de mogelijkheid om uw vragen te stellen aan onze experts en de aannemer. Uiteraard houden we u ook na deze informatieavond op de hoogte van de ontwikkelingen van het project. Zo krijgt u tijdig een brief wanneer de werkzaamheden in uw straat plaatsvinden.

Mogelijke overlast

Stroomonderbrekingen: Thuis zijn

Wij gaan uw huis/bedrijfspand opnieuw aansluiten op het stroomnet. Dit brengt meerdere stroomonderbrekingen met zich mee. Per brief wordt u hierover geinformeerd.  Om u aan te kunnen sluiten op het nieuwe stroomnet dient u ook een dag thuis te zijn.  Kunnen wij niet bij de meterkast, dan hebben wij meer tijd nodig. De hinder voor u en uw buren zal daardoor langer duren. In uw meterkast zelf wordt niets vervangen, maar onze monteur moet er wel even bij. Zorg daarom dat dit mogelijk is.

Altijd elektriciteit nodig?

Bent u afhankelijk van elektriciteit, bijvoorbeeld omdat u medische hulpmiddelen gebruikt?  Zorg dan dat u noodstroom beschikbaar heeft. U huurt hiervoor bijvoorbeeld een aggregaat bij een bouwmarkt of verhuurbedrijf van technische apparatuur. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Bereikbaarheid

Uw woning, openbare voorzieningen, horeca en winkels blijven te voet bereikbaar. Voor uw en onze veiligheid volgt u de borden ter plaatse en/of de aanwijzingen van onze medewerkers. Zo houden we de weg vrij voor eventuele hulpdiensten. Heeft u verbouw- of verhuisplannen? Neem contact met ons op.

Parkeren

Tijdens de werkzaamheden zijn mogelijk enkele parkeerplaatsen tijdelijk niet beschikbaar. Ook kunt u met de auto mogelijk tijdelijk niet bij uw woning komen. Parkeer in dat geval op de alternatieve parkeerplaatsen in de omgeving. Wij proberen hiervoor op andere plekken parkeerruimte te realiseren. Heeft u een invalidenparkeerplaats of is parkeren bij uw woning (medisch) noodzakelijk? Neem dan contact met ons op.

Openbaar vervoer

Nadere info volgt

Vuilophaaldienst

Het kan gebeuren dat de vuilniswagen niet voor uw huis kan komen vanwege tijdelijke afzettingen. Als dit voorkomt, vragen we u vriendelijk om de container op een plek te plaatsen waar op dat moment geen werkzaamheden plaatsvinden. We hebben uw afvalophaaldienst op de hoogte gesteld van onze werkzaamheden.

Informatie en contact

Blijf op de hoogte met de BouwApp

Met de BouwApp bent u op de hoogte van de laatste informatie over de werkzaamheden. Download de app op uw smartphone of tablet, of bekijk updates in uw browser: Klik hier 

 

Meer informatie

Voor vragen over de uitvoering kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Karin Haase van BAM (06 48 24 14 55)

of uitvoerder Frans Eshuis (06 55 39 01 55) van BAM.

Heeft u vragen over de nut en noodzaak van het project dan kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Aranxtha van Hall van Enexis (aranxtha.van.hall@enexis.nl).

  

Tips bij werkzaamheden Klik hier