Uitbreiding elektriciteitsnet in omgeving Entersestraat, Ambt Delden

Ten behoeve van het verzwaren van het elektriciteitsnet vinden er werkzaamheden plaats vanaf het hoogspanningsstation aan de Entersestraat.

Pagina laatst bijgewerkt op: 30 maart 2023, 10:33

 • Verwachte startdatum

  12 april 2021
 • Verwachte einddatum

  31 juli 2021
 • Status

  Afgerond
 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet
 • Beweegreden

  Ten behoeve van het verzwaren van het elektriciteitsnet vinden er werkzaamheden plaats vanaf het hoogspanningsstation aan de Entersestraat, via de Zomerweg en de Dieckertsweg tot aan het klantstation aan de Bollenweg (Twence).Lees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Ambt Delden
 • Omgeving

  Entersestraat, Zomerweg, Dieckertsweg, Bollenweg
 • Provincie

  Overijssel
 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer, Siers Leiding- en Montageprojecten
Loading Map

Werkzaamheden

Vanaf 12 april 2021 tot eind juli 2021 werkt onze aannemer Siers Leiding- en Montageprojecten in opdracht van Enexis Netbeheer aan het uitbreiden van het elektriciteitsnet. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07:00 uur en 16.30 uur.

Ten behoeve van het verzwaren van het elektriciteitsnet vinden er werkzaamheden plaats vanaf het hoogspanningsstation aan de Entersestraat, via de Zomerweg en de Dieckertsweg tot aan het klantstation aan de Bollenweg (Twence).

Mogelijke overlast

Vanaf 12 april 2021 kunt u werkverkeer tegenkomen in uw straat. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07:00 en 16:30 uur. Dit kan soms voor enige (geluids-)overlast zorgen. Wij doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Als wij voor deze werkzaamheden op uw privéterrein moeten graven, dan bent u hier persoonlijk van op de hoogte gebracht. We zorgen ervoor dat uw woning altijd bereikbaar blijft en als de werkzaamheden uitlopen, dan laten we u dat persoonlijk weten.

Door deze werkzaamheden kan er (geluids-) overlast en verkeershinder ontstaan. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken. Wij vragen hiervoor uw begrip. Ook treffen wij tijdens de werkzaamheden verkeersmaatregelen om de veiligheid van u en onze eigen mensen te kunnen garanderen. Het kan zijn dat uw perceel of woning tijdelijk geheel of gedeeltelijk niet bereikbaar is. De ruimte op de toegangswegen is gedurende deze periode ook beperkt.

Hoe informeren we u?

 • Alle direct aanwonenden hebben een brief ontvangen waarin bovengenoemde werkzaamheden worden aangekondigd.
 • U kunt actuele informatie lezen op deze pagina. Uiteraard proberen Enexis Netbeheer en aannemer Siers u zo volledig mogelijk te informeren.

Meer informatie?

Heeft u vragen over deze brief of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer: 088 – 857 22 90 of de klantenservice van Siers via 0541-572200. Deze nummers zijn te bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

 

Veelgestelde vragen

 • Enexis Netbeheer doet er alles aan om de regels volgens het RIVM te volgen voor uw en onze veiligheid.