Moerdijk: uitbreiding elektriciteitsnet Zuidelijke Randweg e.o.

Pagina laatst bijgewerkt op: 12 mei 2023, 13:30

 • Verwachte startdatum

  22 mei 2023

 • Verwachte einddatum

  22 december 2023

 • Status

  In uitvoering

 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet

 • Beweegreden

  Dit doen we omdat er meer transportcapaciteit nodig is.Lees meer over werkzaamheden

 • Plaats

  Moerdijk

 • Omgeving

  Zuidelijke randweg e.o.

 • Provincie

  Noord-Brabant

 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer Baas B.V.

Loading Map
Kabels in de grond

Werkzaamheden

Om ervoor te zorgen dat de elektriciteitslevering betrouwbaar en veilig blijft, gaan wij nieuwe kabels in de grond leggen. Verder gaan we kabels verzwaren en een nieuwe klant aansluiten op het elektriciteitsnet.

De kabels worden aangesloten op het 150kV station Moerdijk, de nieuwe kabels lopen o.a. langs/naar de Zuidelijke Randweg, Transitoweg, Graanweg, Oostelijke Randweg en Middenweg.

De werkzaamheden zijn zichtbaar vanaf week 21-2023. Er worden onder meer sleuven gegraven en gestuurde boringen gemaakt, waarvoor materieel en materialen moeten worden aangevoerd. Aannemer Baas B.V. uit Breda voert deze werkzaamheden uit voor Enexis. De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind 2023.

Mogelijke overlast

Het kan zijn dat uw perceel soms wat moeilijker bereikbaar is. De werkzaamheden worden in verschillende werkvakken uitgevoerd. Er worden verkeersafzettingen geplaatst rondom de locaties van de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden vinden er geen onderbrekingen plaats in uw elektriciteitsvoorziening. Wij proberen de overlast zo veel mogelijk voor u te beperken en uw perceel bereikbaar te houden. Helaas is dit niet altijd mogelijk. We doen er wel alles aan om de duur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Enexis via telefoonnummer 088 - 857 70 00. Dit telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 uur en 16.00 uur.
Tijdens de werkzaamheden kunt u ook een van de medewerkers buiten benaderen om uw vraag te stellen. Een van hen zal u dan te woord staan en indien nodig in contact brengen met de uitvoerder.