Vervanging gas- en waterleiding in omgeving Dorpsstraat Noord, Sint Willebrord

De levering van water- of gas kan tijdens dit onderhoud soms onderbroken worden. Zo kunnen onze mensen veilig werken. Wij bedanken u voor uw begrip.

Pagina laatst bijgewerkt op: 30 maart 2023, 10:39

 • Verwachte startdatum

  24 maart 2021

 • Verwachte einddatum

  20 juni 2021

 • Status

  Afgerond

 • Type werkzaamheden

  Vervanging gas- en waterleiding

 • Beweegreden

  De gemeente Rucphen wil de Dorpsstraat Noord en Irenestraat West in St. Willebrord reconstrueren. Om deze herinrichting uit te kunnen voeren moeten wij voorafgaand aan de reconstructie elektriciteitskabels, gasleidingen, openbare verlichting en waterleidingen verleggen/vervangen.Lees meer over werkzaamheden

 • Plaats

  Sint Willebrord

 • Omgeving

  Dorpsstraat Noord, Irenestraat West

 • Provincie

  Noord-Brabant

 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer, Brabant Water

Loading Map

Werkzaamheden

Vanaf 24 maart 2021 tot half juni 2021 werkt onze aannemer Baas B.V. in opdracht van Enexis Netbeheer en Brabant Water aan de kabels en leidingen vanwege de herinrichting van de Dorpsstraat Noord en Irenestraat West. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07:00 uur en 16.30 uur.

De gemeente Rucphen wil de Dorpsstraat Noord en Irenestraat West in St. Willebrord reconstrueren. Om deze herinrichting uit te kunnen voeren moeten wij voorafgaand aan de reconstructie de nodige kabels en leidingen verleggen. Wij gaan hiervoor de elektriciteitskabels, gasleidingen, openbare verlichting en waterleidingen verleggen/vervangen.

Om onze werkzaamheden uit te kunnen voeren richt de aannemer een opslagterrein in aan het Wilhelminaplein.

Mogelijke overlast

Vanaf 24 maart 2021 kunt u werkverkeer tegenkomen in uw straat. Er vinden wegafsluitingen plaats waardoor er parkeerplaatsen vervallen en de weg geheel of gedeeltelijk wordt afgesloten. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07:00 en 16:30 uur. Dit kan soms voor enige (geluids-)overlast zorgen.

Wij doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Als wij voor deze werkzaamheden op uw privéterrein moeten graven, dan bent u hier persoonlijk van op de hoogte gebracht. We zorgen ervoor dat uw woning altijd bereikbaar blijft en als de werkzaamheden uitlopen, dan laten we u dat persoonlijk weten.

Ook treffen wij tijdens de werkzaamheden verkeersmaatregelen om de veiligheid van u en onze eigen mensen te kunnen garanderen. Het kan zijn dat uw perceel of woning geheel of gedeeltelijk niet bereikbaar is. De ruimte op de toegangswegen is gedurende deze periode ook beperkt.

Tijdens de werkzaamheden aan het gas-, elektriciteits- en waterleidingnet komt u tijdelijk voor een korte periode zonder gas, elektriciteit en/of water te zitten. Dit is noodzakelijk om de werkzaamheden veilig en correct te kunnen uitvoeren. U wordt vooraf hierover geïnformeerd. Onze monteurs checken ook altijd of de nieuwe huisaansluitingen goed zijn uitgevoerd.

Hoe informeren wij u?

 

 • Alle direct aanwonenden hebben een brief ontvangen waarin bovengenoemde werkzaamheden worden aangekondigd.
 • U kunt actuele informatie lezen op deze pagina.

Uiteraard proberen Enexis Netbeheer, Brabant Water en Baas B.V. u zo volledig mogelijk te informeren.

Heeft u algemene vragen, opmerkingen of suggesties? 

Neemt u dan contact op met:
Brabant Water: Pieter Aarts, 073-6838742 of pieter.aarts@brabantwater.nl
Enexis Netbeheer: Johan Wijnstekers, 06-11862565 of johan.wijnstekers@enexis.nl

Kijk voor actuele informatie op deze pagina  (gas en elektriciteit) of op www.waterstoring.nl/brabantwater

Veelgestelde vragen

 • Neem dan contact op met onze aannemer Baas B.V. via 06-51607376 of m.heeren@baasbv.nl.

 • Enexis Netbeheer doet er alles aan om de regels volgens het RIVM te volgen voor uw en onze veiligheid.