Someren-Heide – Kraaiendijk - Nieuw transportverdeelstation

Werkzaamheden

Om te zorgen dat er genoeg ruimte op het stroomnet is en blijft, plaatsen we een nieuw transportverdeelstation. Zo houden we het net in uw buurt veilig en betrouwbaar.

Transportverdeelstation
Bij u in de buurt wordt een transportverdeelstation geplaatst, namelijk ter hoogte van: Kraaiendijk 2 te Someren. Het perceel is 42 bij 38 meter. Een transportverdeelstation verdeelt de stroom over langere afstanden tussen de verschillende elektriciteitshuisjes. Later besluiten we of we het transportverdeelstation verder uitbreiden.

 

 

Wat bekent dit voor u?

De werkzaamheden aan starten medio mei 2024 en duren ongeveer vijf maanden. Dit onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. In die periode kunt u werkverkeer tegenkomen in de omgeving. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07.00 en 17.00 uur. Dit kan soms voor enige (geluids)overlast zorgen. Wij doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Wij zijn op de hoogte van de plannen van Sociaal Windpark Diepenhoek en de vragen en zorgen die leven met betrekking tot dit project. Wij willen graag benadrukken dat dit project op zichzelf staat en geen connectie heeft met de plannen van het windpark.