Uitbreiding elektriciteitsnet Rijkevoort, Sint Antonis

In dit project wordt er gewerkt aan de energietransitie. Voor een nieuw aan te leggen zonnepark in Westerbeek moet er ruim 11 km middenspanningskabels worden gelegd van Haps naar Oploo.

Pagina laatst bijgewerkt op: 29 december 2021, 17:20

 • Verwachte startdatum

  11 januari 2021

 • Verwachte einddatum

  23 december 2021

 • Status

  Afgerond

 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet

 • Beweegreden

  In dit project wordt er gewerkt aan de energietransitie. Voor een nieuw aan te leggen zonnepark in Westerbeek moet er ruim 11 km middenspanningskabels worden gelegd van Haps naar Oploo. Dit doen wij om de levering van het elektriciteitsnet in de toekomst te kunnen blijven garanderen.Lees meer over werkzaamheden

 • Plaats

  Sint Antonis

 • Omgeving

  Rijkevoort

 • Provincie

  Noord-Brabant

 • Betrokken partijen

  Enexis, Van der Steen Hurkmans Holland Drilling

Loading Map

Werkzaamheden

Vanaf 11 januari 2021 tot 1 juli 2021 werken onze aannemers Hurkmans en de Firma Van der Steen in opdracht van Enexis Netbeheer aan het uitbreiden van het elektriciteitsnet. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07:00 uur en 16.30 uur.

In dit project wordt er gewerkt aan de energietransitie. Voor een nieuw aan te leggen zonnepark in Westerbeek moet er ruim 11 km middenspanningskabels worden gelegd van Haps naar Oploo. Dit doen wij om de levering van het elektriciteitsnet in de toekomst te kunnen blijven garanderen.

Als wij voor deze werkzaamheden op uw privéterrein moeten graven, dan bent u hier persoonlijk van op de hoogte gebracht. We zorgen ervoor dat uw woning altijd bereikbaar blijft en als de werkzaamheden uitlopen, dan laten we u dat persoonlijk weten.

Alternatief tracé

Hierboven ziet u het alternatieve tracé waar wij voornemens zijn de kabels aan te leggen. Door omstandigheden hebben we in de kern van Rijkevoort een ander tracé moeten uitzetten. In afwachting van de vergunning gaan wij vast de voorbereidende werkzaamheden uitvoeren.

Mogelijke overlast

Door deze werkzaamheden kan er (geluids-) overlast en verkeershinder ontstaan. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken. Wij vragen hiervoor uw begrip. Ook treffen wij tijdens de werkzaamheden verkeersmaatregelen om de veiligheid van u en onze eigen mensen te kunnen garanderen. Het kan zijn dat uw perceel of woning tijdelijk geheel of gedeeltelijk niet bereikbaar is. De ruimte op de toegangswegen is gedurende deze periode ook beperkt.

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken hebben we Holland Drilling ingeschakeld om kabels onder de grond door te boren. Hierdoor ontstaat er een beginpunt en een eindpunt van waaruit we werken. De tussenliggende afstand (omwonenden) hebben dan geen last van de werkzaamheden.

Hoe informeren we u?

 • Alle direct aanwonenden hebben een brief ontvangen waarin bovengenoemde werkzaamheden worden aangekondigd.
 • U kunt actuele informatie lezen op deze pagina.

Uiteraard proberen Enexis Netbeheer en de betrokken aannemers u zo volledig mogelijk te informeren.

Veelgestelde vragen

 • Meer informatie?

  Neemt u dan contact op met:
  Neem dan contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer: 088 – 857 70 00. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

 • Na de aanleg en verwijdering van de leidingen herstelt de aannemer Hurkmans BV het straatwerk.

 • Enexis Netbeheer doet er alles aan om de regels volgens het RIVM te volgen voor uw en onze veiligheid.