Oud Gastel: Buurtaanpak, laagspanningsnet uitbreiden en vervangen

Pagina laatst bijgewerkt op: 16 november 2023, 13:51

 • Verwachte startdatum

  23 oktober 2023
 • Verwachte einddatum

  3 mei 2024
 • Status

  In uitvoering
 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet
 • Beweegreden

  Het uitbreiden van het energienet is noodzakelijk om toekomstige uitdagingen aan te kunnen op het gebied van toenemende energievraag en terug levering van duurzame energie.Lees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Halderberge
 • Omgeving

  Oud Gastel
 • Provincie

  Noord-Brabant
 • Betrokken partijen

  Enexis BO Infra
Loading Map
Kabels in de grond

Werkzaamheden

Buurtaanpak is een ambitieus initiatief dat gericht is op het saneren van laagspanningskabels in de gemeente Halderberge.
Het hoofddoel van het project is om de wijk toekomstbestendig te maken en te zorgen voor een betrouwbare en duurzame energievoorziening.
De sanering van laagspanningskabels houdt in dat verouderen en defecte kabels worden vervangen door nieuwe, efficiëntere en duurzame kabels.
Door deze upgrade kan de energie-efficiëntie worden verbeterd, wat resulteert in een betere kwaliteit van de energievoorziening in de wijk.
Bovendien kan het gebruik van verouderde kabels leiden tot storingen en stroomuitval, dus het vervangen ervan draagt bij aan een betrouwbare energievoorziening in de gemeente Halderberge..

Naast deze werkzaamheden vervangen we ook proactief de bestaande gasleidingen om zodoende weer toekomstbestendig te zijn.

Mogelijke overlast

Wij beperken de overlast tot een minimum en zorgen dat uw woning of pand bereikbaar blijft. Ons werkgebied zetten we af met schildjes. Wij trachten de wegen het grootste gedeelte van het project toegankelijk te houden. Echter staan wij wel voor de veiligheid van onze omgeving en medewerkers. Hierdoor kan het voorkomen dat er tijdelijke omleidingsroutes ingesteld worden.

Wij werken van maandag tot en met vrijdag van 07:30 – 16:30 uur en incidenteel wordt buiten deze tijden gewerkt.

Waar werken we:

Broekestraatje, Vossenberg, Standdaarbuitenswegje,  Strijpdreef,  Bredestraat,  

Meer informatie

Indien u specifieke vragen heeft zoals, bijvoorbeeld over rolstoeltoegankelijkheid. Neemt u dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met onze klantenservice, bereikbaar op werkdagen van 08:00 uur tot 17:00 uur op nummer 088-857 70 00.