Uitbreiding elektriciteitsnet Oude Rijsbergsebaan, Breda

Dit is deel van de energietransitie die op het moment in Nederland speelt

Pagina laatst bijgewerkt op: 30 maart 2023, 10:36

 • Verwachte startdatum

  7 juni 2021

 • Verwachte einddatum

  17 december 2021

 • Status

  Afgerond

 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet

 • Beweegreden

  Bij dit project wordt de aansluiting van de windmolens nabij de Oude Rijsbergsebaan en tevens een netuitbreiding richting Hazeldonk gerealiseerd.Lees meer over werkzaamheden

 • Plaats

  Breda

 • Omgeving

  Oude Rijsbergsebaan

 • Provincie

  Noord-Brabant

 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer B.V. Baas B.V. Heymans infra B.V.

Loading Map
Monteur stapt uit werkbus

Werkzaamheden

Vanaf 7 juni 2021 tot half december 2021 werken onze aannemers Baas BV en Heymans infra BV in opdracht van Enexis Netbeheer aan het uitbreiden van het elektriciteitsnet (zie rood traject hierboven). De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07:00 uur en 16.30 uur.

Waarom doen wij dit?

Bij dit project wordt de aansluiting van de windmolens nabij de Oude Rijsbergsebaan en tevens een netuitbreiding richting Hazeldonk gerealiseerd. Dit is deel van de energietransitie die op het moment in Nederland speelt. De verbinding wordt gemaakt vanuit het 150kV station in Breda. Dit is van belang om de levering aan het elektriciteitsnet te kunnen blijven garanderen.

Planning

De totale werkzaamheden duren van juni 2021 tot januari 2022.

Hoe informeren we u?

 • Alle direct aanwonenden hebben een brief ontvangen waarin bovengenoemde werkzaamheden worden aangekondigd.

 • U kunt actuele informatie lezen op deze pagina

Uiteraard proberen Enexis Netbeheer en Heijmans en Baas u zo volledig mogelijk te informeren.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het  speciaal telefoonnummer: 088-857 22 90. Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur. 

Mogelijke overlast

Wat merkt u als omwonende?

Vanaf 7 juni 2021 kunt u werkverkeer tegenkomen in uw straat. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07:00 en 16:30 uur. Als wij voor deze werkzaamheden op uw privéterrein moeten graven, dan bent u hier persoonlijk van op de hoogte gebracht. We zorgen ervoor dat uw woning altijd bereikbaar blijft en als de werkzaamheden uitlopen, dan laten we u dat persoonlijk weten.

Mogelijke overlast op straat?

Door deze werkzaamheden kan er (geluids-) overlast en verkeershinder ontstaan. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken. Wij vragen hiervoor uw begrip. Ook treffen wij tijdens de werkzaamheden verkeersmaatregelen om de veiligheid van u en onze eigen mensen te kunnen garanderen. De overaseweg wordt geheel afgesloten vanaf 7 juni voor een periode van 6 weken. Het kan zijn dat uw perceel of woning tijdelijk geheel of gedeeltelijk niet bereikbaar is. De ruimte op de toegangswegen is gedurende deze periode ook beperkt.