Groningen: uitbreiding elektriciteitsnet Noord-zijde A-kwartier

Pagina laatst bijgewerkt op: 4 augustus 2023, 11:11

 • Verwachte startdatum

  1 mei 2023
 • Verwachte einddatum

  21 juli 2023
 • Status

  Afgerond
 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet
 • Beweegreden

  Het verbruik van elektriciteit is de laatste jaren toegenomen. Om in de toekomst veilig en betrouwbaar elektriciteit te kunnen blijven leveren, moet het elektriciteitsnetwerk worden uitgebreid.Lees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Groningen
 • Omgeving

  Hoekstraat e.o.
 • Provincie

  Groningen
 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer Verkley
Loading Map
Kabels in de grond

Werkzaamheden

Wij gaan in uw buurt in open ontgraving kabels bijleggen. Dit houdt in dat kranen een sleuf graven waardoor wij de kabels kunnen leggen. Hierna wordt de sleuf weer gedicht en de bestrating hersteld. Ook  gaan wij drie transformatorstations inpandig aanpassen.

Legenda

in het rood het volledige tracé in het blauw (Bliksemschicht) de drie locaties van de transformatorstations (Visserstraat, Pot en Pannengang en De Laan) in het groen de opslaglocatie (Verlengde Visserstraat)

Planning

We starten maandag 1 mei in de Visserstraat en verwachten het gehele project vrijdag 21 juli (bij De Laan) af te ronden. Door het weer en  onvoorziene omstandigheden kan de planning echter wijzigen.

Mogelijke overlast

Uw woning of bedrijfspand blijft altijd te voet bereikbaar, maar in verband met de veiligheid zullen we straten (deels) stremmen voor het verkeer, dit is onvermijdelijk. We stellen dan een omleidingsroute in en zetten ons werkgebied af met schildjes. We verzoeken u tijdens onze werkzaamheden geen fietsen (of auto’s) te plaatsen. Er zijn woningen/panden die tijdelijk (een dagdeel) geen elektriciteit hebben. Als dit bij u ook het geval is, ontvangt u hierover van Enexis  Netbeheer schriftelijk bericht. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar kunnen helaas niet voorkomen dat u op sommige momenten mogelijk hinder ondervindt. Mocht u slecht ter been zijn en hulp nodig hebben, dan horen wij het  graag.

Onze werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 07.00 -  16.00 uur. Incidenteel wordt buiten deze tijden gewerkt. Wij danken u alvast voor uw medewerking en vertrouwen op uw begrip.

Meer informatie

Voor technische vragen of vragen over de planning kunt u terecht bij onze projectleider Johan Rooks. Hij is op werkdagen tussen 07.00 -  16.00 uur bereikbaar op 06-10 03 38 97 of op johan.rooks@verkley.nl