Appingedam: Uitbreiding elektriciteitsnet Tweede industrieweg

Vanaf 18 oktober 2021 tot eind februari 2022 werkt onze aannemer Firma BAM Infra. in opdracht van Enexis Netbeheer aan het uitbreiden van het elektriciteitsnet. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07.00 uur en 16.30 uur.

Pagina laatst bijgewerkt op: 30 maart 2023, 09:25

 • Verwachte startdatum

  18 oktober 2021
 • Verwachte einddatum

  25 februari 2022
 • Status

  Afgerond
 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet
 • Beweegreden

  Dit doen we omdat er meer transportcapaciteit nodig is t.b.v. de stabiele levering en groei van uw stad. Daarom leggen we er nieuwe kabels bij. Lees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Appingedam, Kanaalweg, richting Woldweg, Lange Teuge, Industrieterrein Fivelpoort, Tuikwerderlaan, N362 en de Holeweg.
 • Omgeving

  Appingedam
 • Provincie

  Groningen
 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer BAM infra
Loading Map
Wat doet Enexis Netbeheer?

Werkzaamheden

De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind februari 2022. Dit is voor een deel ook afhankelijk van bijv. de weersomstandigheden. Bij vorst of een opbreekverbod vanuit de gemeente kan er niet gewerkt worden. Hierdoor is het erg moeilijk om een exacte planning te maken. Wilt u graag weten wanneer er gewerkt gaat worden bij u in de straat, kunt u zich altijd informeren bij de uitvoerder van BAM Infra.

Mogelijke overlast

Mogelijke overlast op straat?

Door deze werkzaamheden kan er (geluids-) overlast en verkeershinder ontstaan. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Verkeersmaatregelen:

Tijdens de werkzaamheden, treffen wij verkeersmaatregelen. Het kan zijn dat uw perceel of woning geheel of gedeeltelijk niet bereikbaar is. De ruimte op de toegangswegen is gedurende deze periode ook beperkt.

Wordt mijn vuilcontainer opgehaald?

Ja, deze wordt gedurende werkzaamheden gewoon opgehaald. Echter kan het zijn dat voor uw huis de werkzaamheden plaatsvinden, het is dan raadzaam om de vuilcontainer daar te plaatsen waar geen werkzaamheden plaatsvinden. Vraag gerust aan de medewerkers van BAM Infra waar deze dan het beste geplaatst kan worden.

Kan ik nog wel gebruik maken van elektriciteit?

In principe komt er geen onderbreking van de energievoorziening, of er moet een calamiteit ontstaan.

Kan ik nog wel gebruik maken van gas?

We voeren hier werkzaamheden uit aan de elektriciteitsleidingen. U kunt gewoon gebruik blijven maken van gas.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het  speciaal telefoonnummer: 088-857 22 90. Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.