Westdorp: Uitbreiding elektriciteitsnet Kanaalstraat 15

Dit doen we om het zonnepark aan de Kanaalstraat aan te sluiten. Daarom leggen we er nieuwe kabels bij. Zo blijft de elektriciteitslevering in uw omgeving betrouwbaar en veilig.

Pagina laatst bijgewerkt op: 30 maart 2023, 10:38

 • Verwachte startdatum

  14 maart 2022

 • Verwachte einddatum

  13 mei 2022

 • Status

  Afgerond

 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet

 • Beweegreden

  Dit doen we om het zonnepark aan de Kanaalstraat aan te sluiten.Lees meer over werkzaamheden

 • Plaats

  Westdorp (Borger-Odoorn)

 • Omgeving

  Kanaalstraat

 • Provincie

  Drenthe

 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer BAM infra

Loading Map
Kabels in de grond

Werkzaamheden

Waarom worden deze werkzaamheden uitgevoerd?

Dit doen we om het zonnepark aan de Kanaalstraat aan te sluiten. Daarom leggen we er nieuwe kabels bij. Zo blijft de elektriciteitslevering in uw omgeving betrouwbaar en veilig.

Waar werken we?

De uitbreiding van de kabels komt vanuit Piepertweg,  Noordvenenweg, richting Kanaalstraat.

Hoe lang duren de werkzaamheden?

De werkzaamheden duren naar verwachting tot half mei 2022. Dit is voor een deel ook afhankelijk van bijv. de weersomstandigheden. Bij vorst of een opbreekverbod vanuit de gemeente kan er niet gewerkt worden. Hierdoor is het erg moeilijk om een exacte planning te maken. Wilt u graag weten wanneer er gewerkt gaat worden bij u in de straat, kunt u zich altijd informeren bij de uitvoerder van BAM Infra.(Vincenth Oostra 06-46342370)

Mogelijke overlast

Mogelijke overlast op straat?

Door deze werkzaamheden kan er (geluids-) overlast en verkeershinder ontstaan. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Verkeersmaatregelen:

Tijdens de werkzaamheden, treffen wij verkeersmaatregelen. Het kan zijn dat uw perceel of woning geheel of gedeeltelijk niet bereikbaar is. De ruimte op de toegangswegen is gedurende deze periode ook beperkt.

Wordt mijn vuilcontainer opgehaald?

Ja, deze wordt gedurende werkzaamheden gewoon opgehaald. Echter kan het zijn dat voor uw huis de werkzaamheden plaatsvinden, het is dan raadzaam om de vuilcontainer daar te plaatsen waar geen werkzaamheden plaatsvinden. Vraag gerust aan de medewerkers van BAM Infra waar deze dan het beste geplaatst kan worden.

Kan ik nog wel gebruik maken van elektriciteit?

In principe komt er geen onderbreking van de energievoorziening, of er moet een calamiteit ontstaan.

Kan ik nog wel gebruik maken van gas?

We voeren hier werkzaamheden uit aan de elektriciteitsleidingen. U kunt gewoon gebruik blijven maken van gas.

Doet mijn verwarming het nog wel?

Als wij tijdelijk de elektriciteitstoevoer naar uw huis of bedrijf onderbreken, dan werkt onder andere uw cv-ketel niet meer. Zet van tevoren eventueel de verwarming wat hoger en sluit ramen, deuren en gordijnen om warmte binnen te houden. We doen er alles aan om de tijd dat u geen elektriciteit heeft zo kort mogelijk te houden.

Meer informatie?

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice via 088 857 70 00. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.