Hooghalen: Vervanging water-, gas- en elektriciteitsleiding Stengelinstraat e.o.

Pagina laatst bijgewerkt op: 4 augustus 2023, 11:09

 • Verwachte startdatum

  9 januari 2023
 • Verwachte einddatum

  23 juni 2023
 • Status

  Afgerond
 • Type werkzaamheden

  Vervanging water-, gas- en elektriciteitsleiding
 • Beweegreden

  De huidige leidingen en kabels zijn grotendeels in de jaren 60 gelegd en daarom aan vervanging toe.Lees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Hooghalen
 • Omgeving

  Stengelinstraat e.o.
 • Provincie

  Drenthe
 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer WMD BAM
Loading Map
Monteurs bij gleuf in straat graafwerkzaamheden

Werkzaamheden

Grootschalige vervanging/sanering in de Stengelinstraat en omgeving  in Hooghalen, gemeente Midden Drenthe. Enexis Netbeheer en WMD gaan hun hoofdleidingen Water /Gas en elektriciteit vervangen. De werkzaamheden worden in combinatie uitgevoerd om de overlast tot het minimum te beperken.

Gedurende onze werkzaamheden hoeven wij niet in uw woning te zijn, maar werken wij buiten in “open ontgraving”. Bij deze open ontgravingen graven wij sleuven in de trottoirs waardoor de leidingen en kabels voor ons toegankelijk zijn. Na het werk wordt de sleuf weer gedicht en de bestrating hersteld.

Waar zijn we aan het werk?

Middendorp, Smilderweg, Stengelinstraat (zuid), Laaghalerstraat, Schotelkamp, De Drift, Bosweg, Anne de Vriestraat, Stengelinstraat (noord).

Opslag locatie: parkeerplaats NW-hoek Laaghalerstraat/Stengelinstraat

Mogelijke overlast

Tijdelijk geen water, gas en/of elektra

Er zijn woningen/panden die tijdelijk geen water, gas en/of elektra zullen hebben. Wij kunnen dit helaas niet voorkomen. Is dat ook bij u het geval, dan ontvangt u hierover tijdig bericht. Aan het einde van de dag heeft u altijd weer water, gas en/of elektra in uw woning of pand.

Bereikbaarheid en werktijden

Wij beperken de overlast tot een minimum en zorgen dat uw woning of pand bereikbaar blijft. Ons werkgebied zetten we af met schildjes. De wegen blijven voor al het verkeer toegankelijk, maar de stoep, het fietspad en een deel van de parkeervakken  zijn gestremd. Voetgangers en fietsers worden omgeleid.

Wij werken van maandag tot en met vrijdag van 07:30 - 16:30 uur en incidenteel wordt buiten deze tijden gewerkt. Wij danken u alvast voor uw medewerking en vertrouwen op uw begrip.