Storingen

Actuele en opgeloste storingen
Bekijk het overzicht met alle actuele en opgeloste storingen

Toon overzicht


Compensatievergoeding na storing
Als u door een storing langer dan 4 uur geen elektriciteit of gas hebt, keren wij automatisch de compensatievergoeding uit waar u recht op hebt. Dit is een vergoeding voor de netwerkkosten die u betaalt.

Lees verder

 

Tips bij storingen
Enexis zet zich iedere dag in voor een betrouwbare energievoorziening. In geval van een storing zorgen wij ervoor dat u hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Toch kan het voorkomen dat u tijdelijk geen energie af kunt nemen. Voor die momenten geven wij u tips: wat kunt u doen tijdens een storing. Ook vindt u informatie over wat u vooraf kunt doen om schade door een energieonderbreking voorkomen.

Lees verder

Actuele werkzaamheden
Hieronder staat een overzicht van grootschalige werkzaamheden aan ons netwerk. Mochten deze in uw straat of buurt plaatsvinden, dan ontvangt u hierover tijdig bericht. Kleinschalige en ongeplande werkzaamheden staan niet in deze lijst.

Bekijk het overzicht

 

Geplande onderbrekingen
Onderhoud aan ons netwerk is noodzakelijk om de kwaliteit van onze energielevering hoog te houden. De levering van energie kan tijdens het onderhoud onderbroken worden. Zo kunnen we veilig werken. U wordt altijd tijdig op de hoogte gesteld van geplande werkzaamheden in uw buurt.

Lees verder

menu