Vervanging gasleiding in de Meidoornstraat in Hengelo

Ten behoeve van het verzwaren van het gasnet vinden er werkzaamheden plaats in de Goudenregenstraat en de Meidoornstraat. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk zodat ook uw woning in de toekomst betrouwbaar voorzien kan blijven van gas.

Pagina laatst bijgewerkt op: 30 maart 2023, 10:38

 • Verwachte startdatum

  8 november 2021
 • Verwachte einddatum

  31 december 2021
 • Status

  Afgerond
 • Type werkzaamheden

  Vervanging gasleiding
 • Beweegreden

  We vervangen de huidige gasleidingen door een gasleiding van een dikkere diameter. Zo blijft de gaslevering in uw omgeving betrouwbaar en veilig. Lees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Hengelo
 • Omgeving

  Meidoornstraat
 • Provincie

  Overijssel
 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer Van Gelder
Loading Map
Monteur werkbus openmakend

Werkzaamheden

Enexis Netbeheer gaat bij u in de buurt het gasnet vervangen. We vervangen de huidige gasleidingen door een gasleiding van een dikkere diameter. Zo blijft de gaslevering in uw omgeving betrouwbaar en veilig.

Waarom doen wij dit

Ten behoeve van het verzwaren van het gasnet vinden er werkzaamheden plaats in de Goudenregenstraat en de Meidoornstraat. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk zodat ook uw woning in de toekomst betrouwbaar voorzien kan blijven van gas.

Aannemer Van Gelder voert de vervanging van het gasnet in opdracht van ons uit. Zij starten in november 2021 met de graafwerkzaamheden bij u in de buurt.

Mogelijke overlast

Vanaf begin december gaat de aannemer aan het werk in de Meidoornstraat. Wij leggen de leidingen in gemeentegrond voor de woningen langs. U heeft deze grond in bruikleen van de gemeente.

Enexis Netbeheer heeft toestemming om door deze grond (wat waarschijnlijk nu uw tuin is) een nieuwe leiding te leggen. Wij ontkomen er niet aan dat wij in een gedeelte van uw tuin moeten graven. Wij doen ons uiterste best om zo weinig mogelijk schade te veroorzaken en brengen de aanwezige grond netjes op de zelfde plek terug. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Vanaf begin december 2021 kunt u werkverkeer tegenkomen in uw straat. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07:30 en 17:00 uur. Dit kan soms voor enige (geluids)overlast zorgen. Wij doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Als wij voor deze werkzaamheden op uw privéterrein moeten graven, dan bent u hier persoonlijk van op de hoogte gebracht. We zorgen ervoor dat uw woning altijd bereikbaar blijft en als de werkzaamheden uitlopen, dan laten we u dat persoonlijk weten.

Planning

De totale werkzaamheden duren van 8 november 2021 tot 31december 2021.  De exacte planning vindt u op deze pagina

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer: 088 – 857 70 00. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Of de uitvoerder van Enexis , Henk Wemekamp 06-25428544 deze is te bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 16.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden kunt u tevens een van de werknemers buiten benaderen om uw vraag te stellen. Een van hen zal u dan te woord staan en indien nodig in contact brengen met de uitvoerder.