Wat kost een verwijdering?

Bereken snel en eenvoudig wat een verwijdering van de elektriciteitsaansluiting kost.

Monteurs bij busje

Bereken de kosten

  Monteurs graafmachine in woonwijk

  Start de aanvraag voor een verwijdering

  Nu u weet wat de kosten zijn, kunt u direct een aanvraag starten.

  Veelgestelde vragen

  • De Autoriteit Consument & Markt (ACM) stelt elk jaar de maximale tarieven vast die we in rekening mogen brengen. U vindt onze netwerkkosten op uw jaarrekening bij uw energieleverancier.

   Heeft dit antwoord u geholpen?
  • Bij het verwijderen van de elektriciteitsaansluiting koppelen we de toevoerkabel tussen ons hoofdnet en de meter los. Het deel van de toevoerkabel op openbaar terrein verwijderen we. Het deel op uw privéterrein laten we liggen, tenzij u ons opdracht geeft om tegen betaling de toevoerkabel daar ook weg te halen. In dit geval bent u zelf verantwoordelijk voor het straatwerk. Deze werkzaamheden zijn niet in de offerte inbegrepen.

   Woont u in een flat? Dan is het verwijderen van de toevoerkabel op privéterrein niet mogelijk. Wij verwijderen dan de meter en sluiten de kabel af.

   Heeft dit antwoord u geholpen?
  • Bij het verwijderen van de gasaansluiting, moeten wij ook de aansluitleiding op uw terrein weghalen. Hiervoor moeten wij soms de bestrating (denk aan klinkers, sierbestrating of tegels) in uw tuin openbreken en terugplaatsen. Dit noemen we straatwerk. De kosten voor het herstellen van uw tuin nemen we voor onze rekening. 

   Woont u in een flat? Dan is het verwijderen van de aansluitleiding niet mogelijk. Wij verwijderen dan de meter en sluiten de gasleiding af.

   Heeft dit antwoord u geholpen?