Gasstoring Ulestraten

In Ulestraten (gemeente Meerssen) is vanmorgen een storing ontstaan tijdens werkzaamheden aan de gasleidingen. Hierdoor hebben bijna 1.200 adressen geen gas. Via dit nieuwsbericht houden wij u op de hoogte van de situatie.

Update: 11-01-2023 - 20.00 uur 

Storing is opgelost 

De gasstoring in Ulestraten (gemeente Meerssen) is verholpen. Inwoners kunnen de hoofdgaskraan weer opendraaien en alle apparaten weer gebruiken.

Ruikt u gas?

Nu de storing is opgelost, is het belangrijk dat u weer alert bent op een gaslucht. Sluit meteen de hoofdgaskraan en bel ons wanneer u gas ruikt. Dit kan 24/7 op ons Storingsnummer 0800 9009. 

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. 

Update: 11-01-2023 - 16.00 uur 

Vanaf vanochtend 10.30 uur is er tijdens werkzaamheden aan de gasleiding een storing ontstaan. Wij snappen dat dit vervelend is. Momenteel werken we hard aan het herstel van de gasvoorziening.

Dichtdraaien van de gaskraan

Het is belangrijk dat alle inwoners van Ulestraten de gaskraan dichtdraaien. Hiermee bedoelen we de hoofdgaskraan maar ook gastoestellen (zoals het fornuis). Heeft u hulp nodig? Onze medewerkers zijn in de straten aanwezig om te helpen.

Verwachte oplostijd

U wordt geïnformeerd over het moment dat u de gaskraan weer kunt opendraaien. Dit zal naar verwachting rond 20.00 uur zijn. We laten u dit weten via een geluidswagen, social media, onze website en de regionale omroep L1.

Wij vergoeden uw (warme) maaltijd

We realiseren ons dat de storing nog niet verholpen is tijdens het avondeten. Kookt u op gas en is een maaltijd bereiden vandaag niet mogelijk? Dan kunt u een maaltijd bestellen (bijvoorbeeld via Thuisbezorgd). De declaratie hiervan dient u in bij onze afdeling Klachten en Claims. Ga hiervoor naar Klacht indienen | Enexis Netbeheer of stuur een e-mail naar klachten@enexis.nl.  Wij nemen contact met u op over de vergoeding van de ingediende maaltijd. Voeg de bon/factuur toe als bijlage voorzien van uw naam, NAW-gegevens en volledige IBAN-nummer.

Onze excuses voor het ongemak.