Gasstoring in Heerlen: deel van de leidingen in de Itersonstraat worden ontlucht

In een deel van de Itersonstraat zijn we vanochtend begonnen met het ontluchten van de leidingen. We verwachten dat deze klanten in de loop van de dag weer gas hebben.

Ondertussen wordt er ook hard gewerkt in het andere deel van de Itersonstraat, in de Habetsstraat en in de Bungestraat. In de Frankenlaan, de Pijnsweg en de Weltertuijnstraat doen we vandaag voorbereidende werkzaamheden.

Ook voor vandaag geldt dat klanten die geen gas hebben tussen 10.30 uur en 21.00 uur gebruik kunnen maken van de douchefaciliteiten in sportcomplex A Gene Bek. Ook Voetbalclub Bekkerveld stelt kleedkamers beschikbaar om te douchen.

Om het gas weer veilig door de leidingen te kunnen laten lopen, vragen we klanten per brief om – als zij dit nog niet hebben gedaan - zo snel mogelijk de gaskraan bij de gasmeter dicht te draaien. Dit tot nader bericht.

Als alle leidingen schoon en veilig zijn, komen we langs om de leidingen te ontluchten. Hiervoor dienen klanten thuis te zijn. Bent u niet thuis, dan krijgt u een brief van ons. We vragen u hierin zo snel mogelijk contact op te nemen met 0800-9009. Ook voor overige vragen kunt u terecht bij dit nummer.

We hopen op uw medewerking en op uw begrip. We bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Volg@EnexisStoringenop Twitter voor de meest actuele status.