Afbeelding slimme meter

Een slimme meter aanvragen

Wilt u een slimme meter aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. We plaatsen altijd een slimme meter voor stroom én gas, tenzij er geen gasmeter in uw woning aanwezig is of het plaatsen technisch niet mogelijk is. Als u zelf een slimme meter aanvraagt, is in de meeste gevallen een deel van de kosten voor het plaatsen van de meter voor uw eigen rekening.

Let op: vertraging door coronamaatregelen

Om het aantal reisbewegingen en contactmomenten van onze monteurs te beperken, installeren wij op dit moment geen slimme meters op verzoek van klanten. Als u een slimme meter aanvraagt, kan het dus langer duren dan normaal voordat wij een afspraak met u maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Lees meer over de maatregelen die wij nemen in verband met het coronavirus.     

Aanvraag voor meerdere adressen

Indien u als MKB-er of zakelijke onderneming voor meer dan 10 adressen een slimme meter wilt aanvragen, gebruik dan ons formulier voor meervoudige aanvraag.

Vraag een slimme meter aan

Wij verzoeken u uw gegevens zo volledig en correct mogelijk in te vullen. Deze gegevens worden door Enexis in vertrouwen behandeld en uitsluitend gebruikt voor interne doeleinden.

Aansluitadres

Indien van toepassing

KvK uitleg
zonder spaties
Aansluitingsgegevens elektriciteit
Aansluitingsgegevens gas
Aansluitingsgegevens algemeen
Factuuradres

Indien van toepassing

zonder spaties
Opmerkingen
Algemene voorwaarden