Monteurs Enexis

Storingen

Storing melden

Een storing kan zich voordoen in het energienet van Enexis Netbeheer, in uw eigen installatie of in de openbare verlichting. Storingen in het netwerk van Enexis Netbeheer meldt u via het Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom 0800 9009 (gratis). Dit telefoonnummer is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Enexis Netbeheer is binnen 2 uur na uw melding ter plaatse.

Storing melden

 

Openbare verlichting

De verkeersveiligheid en sociale veiligheid vallen weg als de straatverlichting niet brandt. Enexis Netbeheer zorgt samen met uw gemeente voor een goed werkende openbare verlichting.

Openbare verlichting

 

Actuele storingen

Bekijk hier een overzicht van alle actuele storingen

Actuele storingen

 

Spanningskwaliteit

Enexis Netbeheer heeft als taak te zorgen voor een ongestoorde, continue elektriciteitslevering en te voorkomen dat uw apparatuur uitvalt of beschadigd raakt. Dit doen we door er voor te zorgen dat de kwaliteit van de spanning, oftewel de spanningskwaliteit, gewaarborgd is en blijft.

Spanningskwaliteit

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij al meerdere vragen beantwoord. Deze kunt u vinden bij Veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice door op een van de volgende knoppen te klikken:

Stel uw vraag  of  Stuur een e-mail

 

Heeft u geen vraag, maar wilt u graag een schade of klacht indienen? Dit kunt u doen op Meld schade of klacht.

Daarnaast kunt u ook altijd terecht op onze sociale media kanalen Facebook en Twitter webcare.