Oss: versterking elektriciteitsnet

Pagina laatst bijgewerkt op: 6 februari 2024, 13:36

 • Verwachte startdatum

  5 februari 2024
 • Verwachte einddatum

  20 december 2024
 • Status

  In uitvoering
 • Type werkzaamheden

  Uitbreiding elektriciteitsnet
 • Beweegreden

  Door de energietransitie wordt het net steeds meer belast, bijvoorbeeld door het gebruik van zonnepanelen, elektrisch vervoer, elektrisch koken en het elektrisch verwarmen van de woning. Om te zorgen dat de lichten nu en in de toekomst kunnen blijven branden terwijl we deze elektrische oplossingen kunnen blijven gebruiken, leggen wij proactief zwaardere kabels in de grond. Door deze netversterking hebben we in de toekomst meer capaciteit om spanningsklachten te voorkomen. Lees meer over werkzaamheden
 • Plaats

  Oss
 • Omgeving

  Julianasingel, Ruwaardsingel
 • Provincie

  Noord-Brabant
 • Betrokken partijen

  Enexis Netbeheer Timmermans Infra BV Timmermans Drilling BV
Loading Map

Werkzaamheden

Timmermans Infra BV en Timmermans Drilling BV voeren de uitbreiding van het elektriciteitsnet in opdracht van ons uit. Zij starten medio februari met de graafwerkzaamheden bij u in de buurt.

Hoe worden de nieuwe kabels aangelegd?

We zullen graven waar dit kan en zullen boren waar dit noodzakelijk is. Graven kan in de groenzone (het grasveld) waar voldoende ruimte is. De boringen worden onder wegen door gemaakt.

Mogelijke overlast

Vanaf februari 2024 kunt u werkverkeer tegenkomen in uw omgeving. De werkzaamheden vinden zoveel mogelijk plaats tussen 07:30 en 17:00 uur. Dit zorgt soms voor (geluids-)overlast. Wij doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken. Als wij op uw privéterrein moeten graven, nemen wij altijd contact met u op. We zorgen ervoor dat uw woning altijd bereikbaar blijft. Lopen de werkzaamheden uit? Dan laten we u dat persoonlijk weten.

Er zal tijdens de werkzaamheden op diverse plaatsen verkeershinder zijn. Dit proberen wij in overleg met de gemeente tot een minimum te beperken en door het plaatsen van verkeersborden in goede banen te leiden.

Indien noodzakelijk kunnen wij ook verkeersregelaars inzetten.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer:  088-857 70 00. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.