Klantenservice minder goed bereikbaar

Update 14 februari: de Klantenservice is weer volledig bereikbaar. Originele bericht: momenteel is onze Klantenservice minder goed te bereiken. Telefonisch kunt u ons wel bereiken, maar we kunnen u mogelijk niet volledig helpen. E-mailen is niet mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

Dit nieuwsbericht wordt regelmatig geüpdatet

Op dinsdag 23 januari is er een storing ontstaan in de systemen van onze Klantenservice. Deze storing heeft onze volledige aandacht. Om u zo snel mogelijk weer te helpen zoals u van ons gewend bent, werken we samen met onze leveranciers aan een oplossing. Op onze Service en Contact-pagina helpen we u in de tussentijd zo goed mogelijk. Hier vindt u een antwoord op veelgestelde vragen.

Update 14 februari

De problemen zijn verholpen. De Klantenservice is weer te bereiken zoals u gewend bent.

Update 3 februari

De storing duurt naar verwachting nog een tijdje. Hierdoor blijft de Klantenservice voorlopig minder goed bereikbaar. U kunt ons bellen, maar we kunnen u misschien nog steeds niet volledig helpen. Ook is e-mailen nog niet mogelijk. De oorzaak van het probleem is inmiddels bij ons bekend. We werken hard aan een oplossing. 

Update 1 februari

Onze Klantenservice is nog steeds minder goed bereikbaar door systeemproblemen. Telefonisch kunt u contact met ons opnemen, maar we kunnen u mogelijk niet volledig helpen.