Vervolgmelding Enexis Netbeheer op vooraankondiging TenneT

Met dit bericht doet Enexis Netbeheer een vervolgmelding op de vooraankondiging van TenneT van 17 november 2022, conform artikel 9.9 van de Netcode Elektriciteit. Voor de inhoud van de vooraankondiging van TenneT verwijst Enexis naar de site van TenneT.

19-09-2023 Musselkanaal-Zandberg

Met dit bericht doet Enexis Netbeheer een aanvulling op de vervolgmelding op de vooraankondiging van TenneT van 17 november 2022, conform artikel 9.9 van de Netcode Elektriciteit. Voor de inhoud van de vooraankondiging van TenneT verwijst Enexis naar de website van TenneT.

Het bericht van TenneT heeft betrekking op de volgende stations

Voor afname:

 •  Bargermeer
 • Beilen
 • Coevorden
 • Emmen Weerdinge
 • Hoogeveen
 • Klazienaveen
 • Marsdijk
 • Veenoord
 • Zeijerveen
 • Dedemsvaart
 • Hardenberg
 • Musselkanaal-Zandberg

Voor teruglevering:

 • Alle stations in de provincie Groningen
 • Alle stations in de provincie Drenthe
 • Alle stations in de provincie Overijssel

Contact

Mocht u naar aanleiding van dit bericht in overleg willen treden met TenneT over uw mogelijkheden om bij te dragen aan het oplossen van het verwachte structurele tekort aan beschikbare transportcapaciteit dan kunt u contact op nemen met de afdeling Customer en Markets van TenneT via TenneTCCC@TenneT.eu.