Gasstoring in Heerlen

In Heerlen is een storing gaande in de gasleiding. Hierdoor zitten meerdere klanten zonder gas. De aanleiding van de storing is een lekkage in de waterleiding. Het water dat daarbij vrijkwam, heeft een gat geslagen in de gasleiding en daar is ook water in gekomen.

De problemen begonnen rond 11.30 uur in de Ingenieur Lelystraat, in de wijk Welten. Inmiddels is duidelijk dat zo’n 230 klanten, verspreid over meerdere straten, geen gas hebben.

Mocht u geen gas hebben en dit nog niet hebben gemeld, dan vragen wij u dit alsnog te doen. Dit kan via het storingsnummer: 0800-9009. Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van de omvang van de storing. Ook vragen we u - als u merkt dat u geen gas heeft - om de kraan bij de gasmeter dicht te draaien.

Het water dat in de leidingen is gekomen moet er eerst uit. Dat leidt ertoe dat de storing langer duurt. We begrijpen dat dit heel vervelend is en we doen er dan ook alles aan om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.

Volg @EnexisStoringen op Twitter voor de meest actuele status.