Groen gas voor uw bedrijf invoeden

Vanaf juli kunnen bedrijven die groen gas willen invoeden via de website van Enexis Netbeheer in enkele stappen een zogenaamde openpijpaansluiting aanvragen.

Voorheen konden bedrijven die bijvoorbeeld bruikbare biomassa-reststromen hebben, het invoeden van groen gas via hun relatiemanager aanvragen. Nu kunt u dat via onze website regelen. Na uw aanvraag toetsen we de haalbaarheid om groen gas te produceren en terug te leveren. Wij informeren en helpen u ook bij de stappen die daarna volgen.

Meer informatie over groen gas invoeden.

Groen gas is de toekomst

Groen gas is een waardevolle en noodzakelijke vervanger van aardgas in de energietransitie. De Nederlandse gasnetten zijn al geschikt voor het invoeden van groen gas en bruikbaar voor bedrijven met een gasaansluiting. Wanneer u het produceren van groen gas overweegt, levert uw bedrijf een duurzame bijdrage aan onze planeet én bespaart u geld.