Impact coronavirus: stilgelegde werkzaamheden weer hervat

Een veilige en betrouwbare levering van gas en elektriciteit is altijd onze prioriteit. Nu de maatregelen van de overheid zijn versoepeld, hebben we alle stilgelegde werkzaamheden weer hervat.

Uiteraard werken onze monteurs met aangepaste werkwijzen en informeren zij onze klanten over deze werkwijze. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van Bouwend Nederland en Techniek Nederland. 

Uw afspraak

Hebben wij een afspraak met u afgezegd? Dan nemen wij contact met u op om een nieuwe afspraak te maken. U hoeft ons niet zelf te bellen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich in deze tijd veilig voelt. Als u het in de huidige omstandigheden niet prettig vindt dat er een monteur langskomt, begrijpen we dat. In dat geval vragen we u om onze Klantenservice te bellen en uw afspraak zelf te annuleren. Dit geldt natuurlijk ook wanneer u Corona heeft of wacht op de uitslag van een coronatest.

Storingen lossen we altijd op

Onze monteurs van de storingsdienst staan 24/7 voor u klaar om gas- en elektriciteitsstoringen zo snel mogelijk op te lossen. Uiteraard werken onze monteurs met aangepaste werkwijzen en informeren zij onze klanten over deze werkwijze. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en het protocol 'Samen veilig doorwerken' van Bouwend Nederland en Techniek Nederland.

Veilig samenwerken

Om onze werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren, moeten we soms met meer dan 2 monteurs samenwerken. We nemen in dat geval passende maatregelen om contact zoveel mogelijk te voorkomen. Dit is in lijn met de richtlijnen van het RIVM voor werkzaamheden in een vitale sector.

Wilt u ons helpen?

  • Heeft u gezondheidsklachten of bent u besmet met corona? Zeg dan uw afspraak af;
  • Bied de monteur geen drinken aan;
  • Laat de monteur geen gebruikmaken van uw toilet;
  • Geef de monteur geen hand;
  • Nies en hoest in uw elleboog;
  • Houd 1,5 meter afstand van de monteur.

We vinden uw veiligheid en die van onze monteurs belangrijk. Daarom desinfecteren onze monteurs regelmatig hun handen, houden zij afstand, schudden zij geen handen en houden zij hun gezondheid goed in de gaten.

 

Vragen

Heeft u vragen? Bel dan met onze Klantenservice op 088 857 70 00. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.