Lange doorlooptijden voor oplevering nieuwe aansluitingen

Uw nieuwe aansluitingen voor gas en elektriciteit vraagt u aan bij Enexis Netbeheer. Sinds het najaar kunnen wij niet alle aanvragen binnen de reguliere doorlooptijd verwerken en afhandelen. Gevolg is dat wij onze klanten niet in alle gevallen op tijd aansluiten. We verwachten dat dit de komende periode niet verandert. Dat vinden we heel vervelend en we begrijpen maar al te goed dat dit hinderlijke gevolgen kan hebben.

Uiteraard stellen wij alles in het werk om uw aanvragen tijdig te verwerken. Maar de verwachting is dat we nog het hele jaar te maken hebben met deze langere doorlooptijden. 

Vragen en meer informatie

We beantwoorden hieronder de belangrijkste vragen over deze problematiek. Blijft u toch nog met vragen zitten? Of heeft u een vraag over uw eigen aanvraag? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer {KSC}(op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur).