Enexis Netbeheer

Impact coronavirus op onze werkzaamheden

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor onze samenleving. Wij nemen maatregelen om het verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Dit heeft invloed op onze werkzaamheden. Wij stellen een deel van onze werkzaamheden bij bedrijven en bij klanten uit. Met deze maatregel volgen we de richtlijnen van de rijksoverheid en beperken we contact tussen monteurs en klanten zoveel mogelijk.

Uiteraard houden wij zo goed mogelijk u op de hoogte van de maatregelen die wij nemen én wat dat voor u betekent. Bekijk voor actuele informatie het nieuwsbericht 'Maatregelen coronavirus Enexis Netbeheer'.

De energiesector is een vitale sector. Dat betekent dat iedereen moet kunnen rekenen op energie en dat gevaarlijke situaties altijd vermeden en/of opgelost worden. Onze monteurs van de storingsdienst staan nog steeds 24/7 voor u klaar. Zo zorgen we ervoor dat de energievoorziening veilig en betrouwbaar blijft. 

Coronavirus: gevolgen voor consumenten en MKB

Om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen, leggen wij een groot deel van onze werkzaamheden bij klanten thuis stil. Bekijk onze maatregelen.

Coronavirus: gevolgen voor grootzakelijke klanten

Op dit moment kunnen werkzaamheden voor zakelijke klanten vaak wel doorgaan. Afspraken waarbij fysiek contact nodig is, worden uitgesteld. Bekijk onze maatregelen. 

Klantenservice

Hebt u vragen? Bel dan met onze Klantenservice op 088 857 70 00. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Was dit antwoord nuttig?