Spanningsloos maken van uw aansluiting

Bij een noodstroomtest of onderhoud aan uw elektriciteitsaansluiting is het belangrijk dat deze (tijdelijk) niet onder stroom staat. Dit noemen we spanningsloos maken. Op deze pagina leest u  hoe u dit regelt.

Direct naar

Maak nu een afspraak voor het spanningsloos maken van uw aansluiting.

  Monteurs die aansluiting wijzigen

  Wat is spanningsloos maken?

  Spanningsloos maken betekent dat er tijdelijk geen stroom op de elektriciteitsaansluiting staat. Zo kunnen monteurs hun werkzaamheden veilig uitvoeren.  Met werkzaamheden bedoelen we het onderhoud aan uw installatie, zodat u bijvoorbeeld zonnepanelen kunt laten plaatsen of omdat er voor de aansluiting een uitgebreidere certificering nodig is.

  Hoe maak ik een afspraak?

  U maakt eenvoudig online een afspraak voor het (tijdelijk) spanningsloos maken van uw aansluiting. Na het invullen van het online formulier nemen we binnen 5 werkdagen contact met u op om de aanvraag door te spreken. Vervolgens ontvangt u een offerte. Zodra wij deze ondertekend van u terugkrijgen, plannen wij de werkzaamheden met u in.

  Let op: regel uw aanvraag minimaal 3 weken voordat de werkzaamheden beginnen. Ondanks dat we rekening houden met uw gewenste datum en tijd, zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van onze monteurs.