Meld een beveiligingslek

Heeft u een beveiligingslek gevonden? Meld deze dan direct via het onderstaand formulier.

English version

Beveiligingslek melden

Het automatiseren van systemen en processen verbetert de gebruiksmogelijkheden enorm. Maar de wijde toepassing van ICT en de omvang hiervan zorgt er ook voor dat de mogelijke impact van beveiligingslekken groter is geworden. Daarom investeren we veel tijd en geld in het continu verbeteren van onze  ICT-systemen, slimme meters en netautomatisering. Het effect van een beveiligingslek kan groot zijn en dagelijks worden er nieuwe kwetsbaarheden ontdekt. Daarom horen we het graag als u denkt dat er een zwakke plek zit in onze systemen of applicaties.

Wat is een beveiligingslek?

Beveiligingslekken komen op verschillende plaatsen voor in systemen en applicaties en kennen vele gradaties. Het uitbuiten van beveiligingslekken kan leiden tot veiligheidsrisico's. In het slechtste geval kunnen systemen uitvallen (beschikbaarheid), kunnen data in een systeem worden gewijzigd (integriteit) of worden data toegankelijk voor personen die daar niet toe gemachtigd zijn (vertrouwelijkheid).

Hoe meld ik een beveiligingslek?

Meld een (vermoedelijk) beveiligingslek aan Enexis Netbeheer onderstaand formulier. Geef zoveel mogelijk informatie aan ons door. Hoe specifieker, hoe beter. U kunt de melding eventueel anoniem doen. Wij zullen uw melding strikt vertrouwelijk behandelen.

We gebruiken uw email om eventueel contact met u op te nemen.
Nog 1500 karakters
Voer hier een omschrijving van de bevinding in.

Wat doen wij met uw gegevens?

Meer informatie over de privacy verklaring.