Enexis Netbeheer Hoofdkantoor

 

Inzicht in Energieverbruik: bekijk de verbruiksgegevens van uw woningbestand

Wat weet u over het energieverbruik binnen uw woningbestand? Welke woningen zijn energiezuinig en welke verbruiken juist veel energie? En welke maatregelen kunt u nemen voor energiebesparing? Speciaal voor woningcorporaties hebben we Inzicht in Energieverbruik ontwikkeld. Een betrouwbaar overzicht waarin u bijvoorbeeld het gemiddelde energieverbruik van uw woningbestand kunt bekijken.

De cijfers van Inzicht in Energieverbruik laten u het werkelijke verbruik zien en zijn gebaseerd op de meterstanden van uw aansluitingen in het Enexis-gebied. Ook ziet u trends over meerdere jaren. Hierdoor ontdekt u snel en eenvoudig waar besparingen mogelijk zijn. Bovendien maken deze cijfers het mogelijk om uw doelstellingen te toetsen, beleid te onderbouwen en bewonerscommunicatie te verduidelijken.

Wat zijn uw voordelen?

In de praktijk blijkt dat cijfers die uit een schatting komen of bij de energielabels horen, sterk afwijken van het werkelijke verbruik. Wij beschikken over alle meterstanden binnen het Enexis-gebied. Hierdoor kunnen wij u beter inzicht geven in zowel het huidige energieverbruik als het verbruik van de afgelopen jaren. Zo kunt u de trend bepalen binnen uw woningbestand.

Wat krijgt u met Inzicht in Energieverbruik?

Met Inzicht in Energieverbruik krijgt u een realistisch beeld van het energieverbruik van uw woningbestand. U ontvangt een Excel-rapportage met het gemiddelde energieverbruik en bijbehorende standaardafwijking per cluster. 
In verband met de privacy van uw huurders laten we de energiegegevens niet op woningniveau zien, maar in clusters van ten minste 10 woningen. Hebt u een machtiging van de bewoners? Dan is het wel mogelijk om gegevens op woningniveau te ontvangen. 

Kosten Inzicht in Energieverbruik

Het tarief voor het gebruik van Inzicht in Energieverbruik is afhankelijk van het aantal adressen in uw woningbestand en of u Inzicht in Energieverbruik eenmalig afneemt of een abonnement afsluit. Kiest u voor een abonnement? Vanaf het tweede jaar bedragen de kosten 75% van het dan geldende tarief voor het eenmalig aanleveren.

 Aantal adressen 

Staffelprijs 

0 tot 100  € 450,-
100 tot 250  € 675,-
250 tot 500 
€ 900,-
500 tot 750 
€ 1.125,-
750 tot 1.000 
€ 1.350,-
1.000 tot 2.500 
€ 1.800,-
2.500 tot 5.000 
€ 2.250,-
5.000 tot 10.000  € 2.700,-
Meer dan 10.000  € 3.150,-

Met de aanschaf van dit product ontvangt u één Excel-rapportage met het gemiddelde verbruik en bijbehorende standaardafwijking van het door u opgegeven woningbestand.

Interesse?

Wilt u meer weten over dit product of wilt u gebruik gaan maken van Inzicht in Energieverbruik? Neem dan contact op met uw relatiemanager of met onze klantenservice via telefoonnummer 088-8572222. U kunt ook mailen naar klantenservice.zakelijk@enexis.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de details door te nemen.

Privacystatement

Op de dienst Inzicht in Energieverbruik is het privacystatement van Enexis Netbeheer van toepassing.
 

Was dit antwoord nuttig?