Voorlopige planning buurtaanpak bekend

Om u alvast mee te nemen in onze plannen voor de buurtaanpak, hebben we een voorlopige planning gemaakt. Hierin ziet u wanneer we in uw buurt aan de slag (willen) gaan. Deze planning delen we graag met u.

We zijn bezig met de grootste verbouwing ooit: het uitbreiden van ons stroomnet. Dit doen we met de buurtaanpak. Buurt voor buurt verzwaren we het stroomnet of breiden deze uit, in 1 keer. Hiervoor hebben we een voorlopige planning gemaakt. Hierin ziet u per gemeente en buurt wanneer we hiermee beginnen. De buurten waar de nood het hoogst is en waar we snel aan de slag kunnen, krijgen voorrang. Zo helpen we zo snel mogelijk, zoveel mogelijk klanten.

Het eerste jaar van de buurtaanpak is de opstartfase waarbij we de aanpak opzetten met gemeenten en aannemers. Komend jaar leren wij hier samen van. Dit betekent dat de planning nu voorlopig is. Volgend jaar zal deze een stuk betrouwbaarder zijn.

Deze voorlopige planning is een eerste stap om u nu alvast inzicht te geven in wanneer uw buurt ongeveer aan de beurt is. Ondertussen werken we aan een online planning waarin u makkelijker de plannen voor uw buurt kunt vinden. We verwachten deze later dit jaar beschikbaar te hebben.