Stroomstoring Veendam

Op 28 juni ontstond een stroomstoring bij 180 adressen in Veendam door overbelasting van een transformator in een stroomstation. Via dit nieuwsbericht houden wij u op de hoogte van de situatie.

Update 29 juni

Vrijdagmiddag 28 juni is in Veendam een stroomstoring ontstaan door overbelasting van een transformator in een stroomstation. Hierdoor hadden 180 klanten tijdelijk geen stroom. Zaterdag rond middernacht is de stroomvoorziening hersteld.

Geen stroom?

Heeft u momenteel nog geen stroom? Dan kunt u dit melden via het landelijke storingsnummer op 0800-9009.

Schade melden

Heeft u schade aan uw elektrische apparaten door deze storing? Meld dit dan via ons schadeformulier of bel met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via 088 857 70 00. We onderzoeken dan zo snel mogelijk of u recht heeft op een schadevergoeding.

Nieuwsbericht 28 juni

In Veendam hebben momenteel 180 adressen geen stroom door een stroomstoring. De storing ontstond na overbelasting van een transformator in een transformatorstation. Om 21.00 uur verwachten wij dat iedereen weer stroom heeft.

Een aantal klanten rond de Brouwersweg heeft bij ons gemeld dat hun hoofdzekering kapot is. Heeft u ook een kapotte zekering? Meld u dan via het landelijke Storingsnummer op 0800-9009.