Huisregels op onze social media

We vinden het leuk dat u ons volgt op social media. En misschien reageert u ook wel eens op een bericht. Het kan zijn dat u van mening verschilt met iemand anders, maar ga wel respectvol met elkaar om. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld:

Iemand houdt telefoon in de lucht

Blijf beleefd en respecteer elkaars mening

Onze kanalen op social media zijn openbaar. Blijf beleefd en behandel elkaar met respect. Wij accepteren geen persoonlijke aanvallen, beledigingen of ander respectloos gedrag naar onze bezoekers en onze medewerkers.

Geen reclame of spam

Onze kanalen zijn niet bedoeld voor het promoten van goederen of diensten, spam of pogingen tot phishing.

Bescherm uw privacy

Deel geen persoonlijke informatie van uzelf of een ander in het openbaar. Denk hierbij aan een telefoonnummer of e-mailadres. Doe dit alleen in een privébericht wanneer wij hierom vragen op 1 van onze social media-kanalen.

Auteursrecht en intellectueel eigendom

Deel geen foto’s en video’s waarvan u niet de eigenaar bent. Of die auteursrechtelijk beschermd zijn zonder dat u daar toestemming voor heeft. Deel ook nooit zonder toestemming foto’s of video’s waar iemand anders herkenbaar op staat.

Houd u aan de wet

Het is niet toegestaan om illegale activiteiten te promoten of te bespreken op onze social media-kanalen.

We hebben het recht om reacties die niet voldoen aan onze huisregels te verwijderen. Ook hebben we het recht om gebruikers die herhaaldelijk deze regels overtreden te blokkeren op onze social media-kanalen.

Volg ons

Nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan en hoe u zelf kunt verduurzamen? Volg ons op: