Flexoplossing: restrictiecontract

Meer weten over onze flexoplossing met een restrictiecontract? Geef uw e-mailadres door en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wat is een restrictiecontract?

Met het restrictiecontract spreekt u met ons af dat wanneer er congestie optreedt, u uiterlijk 1 dag van tevoren in de ochtend hierover bericht krijgt. In het bericht staat een restrictie op het (terug) te leveren regelvermogen. De restrictie is nooit meer dan wat nodig is om binnen de grenzen van de netcapaciteit te blijven. Is dit minder dan uw aansluitwaarde? Dan kunt u de resterende stroom gewoon afnemen of terugleveren. U ontvangt bij het afsluiten van het contract een vaste beschikbaarheidsvergoeding en daarnaast een vergoeding per afroep. Zodra de congestie in uw gebied is opgelost, kunt u weer maximaal stroom afnemen en terugleveren. Het restrictiecontract is vanaf eind november beschikbaar.

Meld u aan

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen over flexoplossing restrictiecontract. U ontvangt hierover maximaal 1 keer per maand een nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt alleen voor deze nieuwsbrief gebruikt.

In onze privacyverklaring staat hoe Enexis Netbeheer uw persoonsgegevens verwerkt.