Flexoplossing: redispatchcontract

Meer weten over onze flexoplossing met een redispatchcontract? Geef uw e-mailadres door en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Windmolens en weg

Wat is een redispatchcontract?

Met het redispatchcontract hebt u een contractuele afspraak met ons. Zodra er dan congestie optreedt na het afsluiten van de dagmarkt, moet u via  GOPACS een bod doen met het flexibele regelvermogen dat u in het contract met ons hebt afgesproken. Bij een afroep geven wij via GOPACS aan om hoeveel vermogen het gaat dat nodig is en om welk tijdsblok  het gaat. Ook andere klanten in het gebied kunnen een bod doen. Met deze biedingen kunnen wij bepalen welk bod het meest effectief en het goedkoopst is. Zodra uw bod gekozen is, wordt uw congestieregelvermogen ingezet.  U ontvangt bij het afsluiten van het contract een vaste beschikbaarheidsvergoeding en daarnaast een vergoeding per afroep.  Het redispatchcontract is vanaf eind november beschikbaar.

Meld u aan 

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen over flexoplossing redispatchcontract. U ontvangt hierover maximaal 1 keer per maand een nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt alleen voor deze nieuwsbrief gebruikt.

In onze privacyverklaring staat hoe Enexis Netbeheer uw persoonsgegevens verwerkt.