Enexis monteurs

Schade en compensatie

Schade melden

De medewerkers van Enexis Netbeheer werken iedere dag aan een betrouwbare gas- en elektriciteitsvoorziening. Als er zich een storing voordoet in ons energienet, zijn we hier vaak snel bij. Toch komen soms langere storingen voor, waar u ongemak van kan hebben of misschien zelfs materiële schade door lijdt. In sommige gevallen komt u in aanmerking voor een schadevergoeding.

Schade melden

 

Schade voorkomen

De meest voorkomende schade die u als zakelijke klant kunt ondervinden, is schade veroorzaakt door een onderbreking van gas of elektriciteit.

Schade voorkomen

 

Compensatie

De medewerkers van Enexis Netbeheer werken iedere dag aan een betrouwbare gas- en elektriciteitsvoorziening. Als er zich een storing voordoet in ons energienet, zijn we hier vaak snel bij. Toch komen soms langere storingen voor, waar u ongemak van kan hebben of misschien zelfs materiële schade door lijdt. Na langdurige storingen hebt u recht op een vergoeding volgens de wettelijke compensatieregeling.

Compensatie

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij al meerdere vragen beantwoord. Deze kunt u vinden bij Veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice door op een van de volgende knoppen te klikken:

Stel uw vraag  of  Stuur een e-mail

 

Heeft u geen vraag, maar wilt u graag een schade of klacht indienen? Dit kunt u doen op Meld schade of klacht.

Daarnaast kunt u ook altijd terecht op onze sociale media kanalen Facebook en Twitter webcare.